| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα φίλοι μου. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να ενώσω σε ένα πλαίσιο κειμένο μιας έκθεσης διάφορα πεδία(πχ Επώνυμο, Όνομα, Έτος Γέννησης κλπ) με την διαφορά ότι θέλω κάποιο από αυτά τα πεδία να έχει διαφορετική μορφοποίηση από τα άλλα (πχ να έχει έντονη γραφή ή διαφορετικό χρώμα ή υπογράμμιση κλπ). Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει. Προσπάθεισα να το κάνω αυτό με την συνάρτηση Format αλλά δεν τα καταφέρνω. Ανεβάζω μια βάση για πειραματισμό. Φιλικά Δημήτρης... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| χρωματισμός κειμένου με (If the else) | ntavelispas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 24 | 13-09-16 15:11 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση υπό όρους για περισσότερα του ενός κειμένου | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 24-09-15 06:33 |
| Μορφοποίηση υπό όρους -Να αναβοσβήνει το πλαίσιο κειμένου | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-02-13 14:57 |
| [Γενικά] ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ | ΗΛΙΑΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 09-02-12 19:52 |
| [Μορφοποίηση] Excel Μορφοποίηση Πλαισίων Κειμένου | dream-garden | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-04-11 14:45 |
Η ώρα είναι 11:38.

Θεματικός Τρόπος