Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Παλεύω μια μικρή ΒΔ και θα ήθελα βοήθεια στο εξής. Σε μια φόρμα περνώ ημέρες άδειας και είδος άδειας. Αυτό που θέλω είναι στην ίδια φόρμα να έχω τα συγκεντρωτικά που να ενημερώνονται αυτόματα με το που περνώ την εγγραφή. Έχω και ένα πρόχειρο δείγμα γι αν ασας διευκολύνω. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 18:57. |
| |||
| |||
![]()
Δες αυτό που ανεβάζω και πες μας αν σε καλύπτει
|
| |||
| |||
![]()
Δημήτρη είναι αυτό που θέλω. Σ' ευχαριστώ πολύ. 1) εγώ είχα φτιάξει ερώτημα διασταύρωσης(γιατί τα ανακάλυψα τώρα τελευταία και όπου μπορώ φτιάχνω και από ένα!! :)) ΑΛΛΑ μια δευτερεύουσα φόρμα ΔΕΝ μπορεί να στηρίζεται σε ερώτημα διασταύρωσης (έτσι είπε το μήνυμα λάθους δηλαδή) 2) Γι ατην ανανέωση χρησιμοποίούσα την έκφραση: Me.Parent![adeiestotal].Requery Και δεν κατάφερνα τίποτα Τα ξαναλέμε Δημήτρη, καλή σου μέρα. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα , Για να μην ανοιγω αλλο θεμα το γράφω εδώ. Εχω καποιες φόρμες στις οποιες υπάρχει το κουμπί εκτύπωση . Θελω να ρωτησω αν θελω να εκτυπωσω σε μικρους εκτυπώτες νομιζω λεγονται POS αν δεν κανω λαθος ή καπως ετσι , αυτό πως γινεται ? χρειάζεται ειδικός κώδικας ή παιρνω τον εκτυπωτη τον κανω εγκατασταση και οταν παταω εκτυπωση απο την φόρμα θα μου βγαινει απ ευθειας στον μικρό εκτυπωτη ? Ευχαριστώ |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Μεταβίβαση τιμής πεδίου από φόρμα σε φόρμα | vraxnakisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 01-02-16 07:58 |
[ Φόρμες ] Κουμπί εύρεσης σε φόρμα που περιέχει δευτερεύουσα φόρμα | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-11-14 19:23 |
Καταχώρηση δεδομένων σε φόρμα, από άλλη φόρμα που εμφανίζεται με cmd_button | alladin78s | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-02-12 09:08 |
Πρόβλημα μεταφοράς δεδομένων απο φόρμα σε φόρμα με μακροεντολή | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-10-11 03:00 |
Μεταφορά μεταβλητών από φόρμα σε φόρμα | pm4698 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 11-03-10 11:42 |
Η ώρα είναι 10:51.