| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Γεια σε όλους!!!!!!! Θέλω να τυπώσω σε μια έκθεση της access barcodes με ελληνικούς χαρακτήρες. Εχω βρει διάφορα αλλά τυπώνουν μόνο λατινικούς χαρακτήρες και αριθμούς. Αν κάποιος έχει κάτι θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Γιώργο! Απ ότι γνωρίζω, οι δωρεάν γραμματοσειρές που βρίσκει κανείς στο Internet δεν υποστηρίζουν Unicode. Έχω την εντύπωση ότι με τις εμπορικές γραμματοσειρές τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ακόμα όμως και σε εμπορικά προϊόντα του είδους αυτού, καλό είναι να σιγουρεύεται κανείς ότι παίρνει το σωστό πριν προχωρήσει στην αγορά τους. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Τάσο καλησπέρα, Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πρόκειται για ένα πόγραμμα παρκινγκ αυτοκινήτων. Θα αποθηκεύω τον αριθμό και με λατινικούς χαρακτήρες για να λύσω το πρόβλημα. Φιλικά Γιώργος. |
|
| ||||
| ||||
|
Ναι Γιώργο, συμφωνώ! Είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη λύση! ![]() Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Μια παρατήρηση και από εμένα Μιας και επρόκειται για αριθμούς αυτοκινήτων δεν υπάρχουν Ελληνικοί χαρακτήρες σε πινακίδες. Ολοι είναι λατινικοί για να αναγνωρίζονται από όλους Το θέμα είναι λίγο στην καταχώρηση των στοιχείων που κάποιος χρήστης μπορεί να μπερδεύει το "ρ" me to "p" πχ. Θα πρότεινα να χρησιμοποιήσεις ελληνικά και να μετατρέπεις τους χαρακτήρες σε λατινικούς πριν την εκτύπωση ή μετά την εισαγωγή τους αν θέλεις λατινικούς στην βάση σου. Έτσι ο χρήστης θα χρησιμοποιεί Ελληνικά και τα barcodes θα είναι λατινικά. Οπτικά θα είναι το ίδιο και όλα ΟΚ. Ελπίζω να βοήθησα |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εκτύπωση Barcodes με συγκεκριμένη μορφή | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 05-06-15 11:45 |
| [ Ερωτήματα ] Access και Ελληνικά Πρόβλημα | soessartite | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-03-11 14:29 |
| Αρχεία βοήθειας Ελληνικά για Access 2003 | kwstarikanos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-09-10 21:28 |
| [ Ερωτήματα ] Εναλλαγή πληκτρολογίου από ελληνικά σε αγγλικά πατώντας το {F5} | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-07-10 20:28 |
Η ώρα είναι 07:47.

Υβριδικός τρόπος