| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Για σε όλους και συγχαρητήρια για το forum είναι πραγματικά υπέροχο !! Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε ένα πρόβλημα που έχω σχετικά με την αυτόματη αρίθμηση που έχω κάνει στον πινάκα !!! Πως θα ήταν δυνατόν όταν διαγράψω μια εγγραφή από τον πινάκα στην επομένη μελλοντική εγγραφή να μου δίνη την διαγραμμένη χωρίς να χάνεται ? Δηλαδή έχουμε διαγράψει την TIΠ000000000003 όταν εγώ κάνω νέα εγγραφή να μου δίνη ως αύξοντα την χαμένη σειρά. Φυσικά δεν ξέρω αν γίνετε αυτό αλλά είναι το βασικότερο για μια βάση δεδομένων πιστεύω όταν φτιάχνεις κάτι που έχει να κάνει με τιμολόγια !!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ms-Office-Development Team : 15-05-11 στις 21:08. Αιτία: Αλλαγή ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ σε πεζά |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Αυτόματη αρίθμηση | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-06-16 11:04 |
| αυτόματη αρίθμηση | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-02-15 00:19 |
| Αυτόματη αρίθμηση | sagper | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 10-01-12 16:34 |
| Αυτόματη αρίθμηση | NIC | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-08-10 23:00 |
Η ώρα είναι 05:37.

Θεματικός Τρόπος