| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Τάσο σε ευχαριστώ και εσένα αλλά και όλους που βοηθάνε εμάς που δεν γνωρίζουμε και πολλά. Ένας από αυτούς είμαι και εγώ. Μου γράφεις για VBA αλλά δεν γνωρίζω καλά-καλά την ACCESS θα γνωρίζω την VBA; Σε ένα excel που μου την έγραψες (ανάπτυξη στήλης) την χρησιμοποίησα και δουλεύει και ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, αλλά όταν μου γράφεις έτσι απλά VBA δεν καταλαβαίνω τίποτα. Θα ήταν καλό να σου στείλω συνημμένο ή υπάρχει άλλη λύση;;;; Περιμένω απάντησή σου. Και πάλι σε ευχαριστώ!!!!
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Πρότυπα] Χρήση εξωτερικών αρχείων σε πρότυπο του excel. | panda72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 14-04-14 18:39 |
| [Excel07] Εισαγωγή εξωτερικών δεδομένων σε 2007 | jockey17 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-04-14 20:37 |
| [Γενικά] Λήψη δεδομένων από πολλά φύλλα υπολογισμού | Χρήστος 79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-01-14 12:06 |
| Εισαγωγή εξωτερικών στοιχείων σε access | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-01-11 00:24 |
| [Γενικά] Σύνδεση εξωτερικών δεδομένων | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 03-11-10 17:30 |
Η ώρα είναι 13:03.

Θεματικός Τρόπος