| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας Έχω ένα πρόβλημα με μία βάση δεδομένων και θα ήθελα να το παραθέσω ελπίζοντας στην βοήθεια σας. Έχω μία βάση η οποία κάνει προγραμματισμό πωλήσεων και τιμολόγηση προϊόντων .Μερικά από τα αποτελέσματα είναι: ΠΕΛΑΤΗΣ , ΑΡ. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ , ΣΥΝΟΛΟ , ΗΜΝΙΑ. (η βάση είναι πολύ μεγάλη για να την ανεβάσω και έχει στοιχεία από τους τελευταίους 5 μήνες) για να δω τώρα συγκριτικά τι γίνεται με προηγούμενα χρόνια σκέφτηκα να κάνω έναν πίνακα με τα στοιχεία που με ενδιαφέρουν μόνο ( ΠΕΛΑΤΗΣ , ΑΡ. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ , ΣΥΝΟΛΟ , ΗΜΝΙΑ.) να περάσω τα στοιχεία αυτά μέσα αλλά το πρόβλημα μου είναι πως θα συνδέσω τα δύο ερωτήματα που προκύπτουν για να εμφανίζοντα τα αποτελέσματα (π.χ. σύγκριση Ιανουάριος 2010 με Ιανουάριο 2011). Ελπίζω να μπόρεσα να δώσω να καταλάβατε τι εννοώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη editolis : 13-04-11 στις 14:24. Αιτία: Απο ΣΥΝΧΩΝΕΥΣΗ σε ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Συγχώνευση κελιών | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-09-14 17:57 |
| [VBA] Συγχώνευση κελιών | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 13-04-12 07:22 |
| [ Ερωτήματα ] ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΔΥΟ ΠΙΝΑΚΩΝ | ΤΣΑΟΥΣΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-02-12 18:40 |
Η ώρα είναι 18:55.

Θεματικός Τρόπος