| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα! Αν και η βάση δεδομένων που έχω φτιάξει λειτουργεί μια χαρά, δεν μπορώ να κάνω την εξής ρύθμιση (μάλλον έχει "κολλήσει" το μυαλό μου και δεν μπορώ να θυμηθώ το πως!): Υπάρχει ο πίνακας που περιέχει όλες τις εγγραφές της βάσης. Επίσης, έχω δημιουργήσει μια φόρμα που παρουσιάζει όλες αυτές τις εγγραφές με πιο "επαγγελματικό" τρόπο (εικονίδια, υπερσυνδέσεις σε ιστοσελίδες, κουμπιά ελέγχου κ.λ.π). Αν τρέξω ένα ερώτημα που έχω φτιάξει και το οποίο παρουσιάζει όλες τις εγγραφές μιας συγκεκριμένης κατηγορίας, υπάρχει η δυνατότητα κάνοντας "κλικ" στο (μοναδικό) Αναγνωριστικό να ανοίγει τη φόρμα και να εμφανίζει τη συγκεκριμένη εγγραφή; Γιατί αυτό που κάνω μέχρι τώρα (εκτός από την αναζήτηση με συγκεκριμένο τίτλο εγγραφής που δουλεύει μια χαρά), είναι να τρέχω το ερώτημα, να βλέπω τι Αναγνωριστικό έχει η εγγραφή που ψάχνω, να ανοίγω τη φόρμα παρουσίασης και να πηγαίνω χειροκίνητα στην εγγραφή με το συγκεκριμένο Αναγνωριστικό. Με λίγα λόγια: Πως από Ερώτημα (ή Πίνακα), μπορούμε κάνοντας κλικ στο Αναγνωριστικό (που είναι μοναδικό), να ανοίγουμε φόρμα που να παρουσιάζει αναλυτικά την εγγραφή; (Δοκίμασα να ορίσω τις ιδιότητες του Αναγνωριστικού σε "Υπερσύνδεση", αλλά δεν λειτουργεί). Κάθε ιδέα, ευπρόσδεκτη! Γιώργος Παλαιολόγος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Πρόβλημα με φόρμα που παίρνει στοιχεία απο ερώτημα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 13-02-14 03:18 |
| [ Φόρμες ] Μετάβαση από μια φόρμα σε άλλη | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-07-13 16:20 |
| [Γενικά] Kαταχώρηση με κλικ | Γρηγορης 1991 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 23-09-12 10:50 |
| ΦΟΡΜΑ Ερώτημα | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-02-11 23:02 |
| [ Φόρμες ] ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ | gregory_m | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-09-10 22:26 |
Η ώρα είναι 17:19.

Θεματικός Τρόπος