07-04-11, 18:54
|
| Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 15-10-2010 Περιοχή: Σύρος
| |
Στιγμιότυπα οθόνης από βάση δεδομένων "COLLECTION"
Τάσο, καλησπέρα!
Σ'ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Εκανα ξανά (το είχα κάνει και πριν), Συμπίεση και Επιδιόρθωση.
Το πρόβλημα παραμένει. Για να πούμε την αλήθεια, δεν είναι και κανένα τεράστιο πρόβλημα,
απλά ένα κλικ επιπλέον όταν ανοίγει η Φόρμα που θέλω.
Επειδή όμως όταν φτιάχνω κάτι θέλω να είναι όσο το δυνατό σωστότερο (στα πλαίσια των δυνατοτήτων και γνώσεών μου φυσικά), θέλω να εξαλείψω όσα τυχόν προβλήματα παρουσιάζονται.
Ζιπάρισα τη βάση με σκοπό να την ανεβάσω στο forum, αλλά και ζιπαρισμένη μου δείχνει οτι
έχει μέγεθος 433ΜΒ!
Θα κοιτάξω μήπως φτιάξω ένα αντίγραφο, διαγράψω κάποιες εγγραφές, ώστε να μειωθεί ο όγκος.
Θα είμαστε σε επαφή πάντως!
Σημείωση: Για να καταλάβεις περίπου τι γίνεται, επισυνάπτω δύο screenshots από τη βάση:
Το COLLECTION ANALYTIKH LISTA SYLLOGHS (fForm).jpg είναι στιγμιότυπο από τη Φόρμα
η οποία όταν ανοίγει, μου ζητάει την παράμετρο "Αντικείμενα Συλλογής.pdf" (παρ'όλο που όπως έχω γράψει σε προηγούμενο μήνυμα, έχω διαγράψει το πεδίο και από τον πίνακα και από τη Φόρμα). Αυτή η Φόρμα αντιπροσωπεύει και το μεγαλύτερο όγκο δεδομένων, μια που κάθε εγγραφή έχει εικόνα, υπερσυνδέσεις, κουμπιά κ.λ.π).
Το COLLECTION Kentriko Menou Epilogon.jpg είναι η Φόρμα που έχω φτιάξει σαν
"κεντρική οθόνη". Από εκεί, πηγαίνω στην ανάλογη Φόρμα, Ερώτημα ή Πίνακα.
(Οχι οτι αυτά σε βοηθάνε να μου προτείνεις λύση, αλλά μάλλον θα σου δώσουν μια εικόνα
του πως περίπου έχει στηθεί αυτή η βάση).
|