Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
καλησπερα εχω access 2007 και θα ηθελα ξεκινωντας να γραφω σε ενα πεδιο να μου εμφανιζει αυτοματα οτι εχω γραψει σε προηγουμενο πεδιο πχ. γραφω '' α'' να μου εμφανιζει οτι λεξεις απο ''α'' εχω γραψει προηγουμενος και να επιλεγω πια θελω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΝΑΣΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη peri : 02-04-11 στις 14:05. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα & καλωσόρισες στο φόρουμ ΠΕΡΙ.....? (Περικλή υποθέτω) Κατ΄αρχήν αν θες συμπλήρωσε σωστά το όνομα προσφώνησης στο προφίλ σου για να ξέρουμε πως να σε φωνάζουμε. Τώρα όσον αφορά την ερώτηση σου δεν είσαι αρκετά κατατοπιστικός αν θες γίνε πιο συγκεκριμένος για να πάρεις μια σωστή απάντηση.
__________________ Φιλικά ![]() Χρήστος ___________________________ Αυτά που δεν ξέρεις φτιάχνουν μία βιβλιοθήκη που καθένας μας θα ήταν υπερήφανος να έχει. Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,η άγνοια σίγουρα δεν μπορεί να τα λύσει. |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα ΠΕΡΙ Οπως είπε και ο Χρήστος πιο πάνω δεν είσαι σαφής σ' αυτό που ζητάς. Να υποθέσω λοιπόν οτι ίσως σε εξυπηρετεί κάτι σαν και αυτό. Δες το επισυναπτόμενο αρχείο Φιλικά ΝΑΣΟΣ |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα Νάσο, πολύ καλή η προσφορά σου. Να συνεχίσεις να γράφεις λοιπόν... Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΝΑΣΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΙΝΑΚΑ |
| |||
| |||
![]()
Ανοίγουμε τον πίνακα (Tbl) σε μορφή σχεδίασης. Κάτω αριστερά στις ιδιότητες πεδίου εμφανίζονται δύο επιλογές Γενικές και Εμφάνιση. Επιλέγουμε για το Pedio2->Εμφάνιση 1 .Στην πρώτη γραμμή Επιλέγουμε Εμφάνιση->Στοιχείο Ελέγχου ως->Σύνθετο Πλαίσιο 2. Στην δεύτερη γραμμή Τύπος προέλευσης γραμμής: Πίνακας/Ερώτημα 3. Τρίτη γραμμή Προέλευση γραμμής επιλέγουμε Πίνακας . Στην περίπτωσή μας : SELECT Tbl.Pedio1 FROM Tbl ORDER BY Tbl.Pedio1; Σημ. Για τον πίνακά σου κάνε τις ανάλογες ρυθμίσεις Επισυνάπτω αρχείο με εικόνες Φιλικά ΝΑΣΟΣ |
| |||
| |||
![]()
σωστα τα γραφει ο Νασος Αλλα νομιζω οτι το ζητουμενο ειναι η αυτοματη συμπληρωση απο δεδομενα του ιδιου του πεδιου Αρα αν εργαζομαστε στο [πεδιο1] σε αυτο θα ορισουμε συνθετο πλαισιο που θα παιρνει τιμες απο το ιδιο το πεδιο [πεδιο1] Επισυναπτω του Νασου με την αλλαγη οπως το καταλαβα εγω Φιλικά Δημήτρης |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστω και παλι αλλα κατι δεν μου δουλευει σωστα θα ανεβασω ενα πινακα οπως τον εφτιαξα .
|
| |||
| |||
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Νάσο έκανα όλα όσα περιγράφεις σχετικά με την αυτόματη καταχώρηση και είναι όλα ο.κ. πλην ενός μικρου προβλήματος. Γράφοντας ένα όνομα σε ένα πίνακα πρέπει να πατήσω F9 ή να κλείσω τη φόρμα μου και να την ξαναανοίξω για να μου έμφανιστει το όνομα που έχω προσθέσει (πράγμα λίγο σπαστικό). Χρησιμοποιώ access 2010 ελληνικά Επίσης στην ΕΜΦΑΝΙΣΗ - ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΓΡΑΜΜΗΣ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ - ΣΧΕΔΙΑΣΗ εχω ενεργοποιήσει και την επιλογή ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ στην επιλογή ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ. Κάθε βοήθεια δεκτή. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Αυτόματη εμφάνιση καρτέλας | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 05-12-13 10:03 |
[Συναρτήσεις] Αυτόματη εμφάνιση ημερομηνίας & ώρας | Mike_Lawyer | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 07-09-11 15:17 |
[ Φόρμες ] Αυτόματη εμφάνιση στοιχείων | triton21 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 21-03-11 13:14 |
Αυτόματη εμφάνιση εγγραφών σε φόρμα Access | balex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 16-07-10 18:18 |
Η ώρα είναι 11:48.