| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στο Forum Λοιπόν Θοδωρή στην φόρμα σου και στο συμβάν μετα την ενημέρωση πρόσθεσε αυτό Me.Pedio1.Requery Pedio1 είναι το πεδίο που καταχωρείς. Αν έχεις άλλο όνομα προσάρμοσέ το ανάλογα |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Ευχαριστώ για τη συμβουλη. |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Εχω δήμιουργήσει πρώτα ένα πινακα και βάση αυτού δημιούργησα και τη φόρμα. Στη φόρμα η εντολή που μου έδωσες λειτούργησε μια χαρά, αλλα στον πίνακα; |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Τι εννοείς στον πίνακα Θοδωρή...? Μπορείς να τον χειρίζεσαι μέσα από φόρμα. Στον πίνακα δεν μπορούμε να έχουμε κώδικα Γίνε λίγο πιο σαφής |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Τώρα όταν κάνω εγγραφές στην φόρμα όλα είναι ο.κ. Άμα κλείσω τη φόρμα και ανοιξω το πίνακα και πάω να κάνω εγγραφές τα πεδία ενημερώνονται μόνο μετά από το κλείσιμο του πίνακα ή όταν πατήσω F9. Η Ερώτησή μου είναι κάτι τέτοιο γίνεται και στον πίνακα όχι με κώδικα αλλα από με κάποιες άλλες επιλογές. Αν όχι όπως είπες και εσύ μπορώ να το δουλέψω και μέσα από τη φόρμα. Συγνώμη επίσης αν καθυστερώ να σου απαντήσω γιατί μου μένουν λίγες ώρες να ασχολιθώ με αυτά. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Θοδωρή Στον πίνακα δεν νομίζω να γίνεται. Αλλά δεν το χρειάζεσαι κιόλας. Αν θέλεις να έχεις τις εγγραφές σε εμφάνιση όπως στον πίνακα κάνε μια φόρμα με μορφή φύλλου δεδομένων. Θα δουλεύει νομίζω και θα είναι σαν να βλέπεις τον ίδιο τον πίνακα |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Ευχάριστώ για τη βοήθειά σου. |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας. Επειδή είχα θέσει παρόμοιο ερώτημα στο φόρουμ, σας δίνω το λινκ και πιστεύω ότι θα βρείτε αυτό που θέλετε. Στην εφαρμογή που έφτιαξε ο φίλος Νίκος .Δ (Meteora), από το πρώτο γράμμα που εισάγεις σου δίνει τις υπάρχουσες εγγραφές και αν τελικά δεν υπάρχει, την συμπληρώνει αφού πρώτα σε ρωτήσει. http://www.ms-office.gr/forum/access...o-plaisio.html |
|
| |||
| |||
|
Δημήτρη γειά σου. Στον φόρμα μου έχω (π.χ.πέδιό1, πεδίο2, πεδίο3, πεδίο7 και άλλα ακόμα πεδία), που θέλω να ενημερώνονται με το τρόπο που μου έδειξες στο post 12 . Τώρα γράφω στο κάθε πεδιό την εντολή που μου έδωσες ή υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε με μία εντολή να ενημερώνονται τα πεδία που θέλω (π.χ. πεδίο1, πεδίο3 & πεδίο7) Ευχαριστώ. Υ.Σ. Γιώργο ευχαριστώ και εσένα για το λινκ που μου έδωσες, είναι μια πάρα πολυ ώραια δουλεια του Νίκου .Δ (Meteora), αλλα στή δική μου περίπτωση είναι κάτι παραπάνω απο αυτό που θέλω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SIERRA1 : 21-10-11 στις 01:51. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Αυτόματη εμφάνιση καρτέλας | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 05-12-13 10:03 |
| [Συναρτήσεις] Αυτόματη εμφάνιση ημερομηνίας & ώρας | Mike_Lawyer | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 07-09-11 15:17 |
| [ Φόρμες ] Αυτόματη εμφάνιση στοιχείων | triton21 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 21-03-11 13:14 |
| Αυτόματη εμφάνιση εγγραφών σε φόρμα Access | balex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 16-07-10 18:18 |
Η ώρα είναι 20:05.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο