| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους, μια ερώτηση και ΄γω σαν αρχάριος για την ACCESS 2003. Σε πίνακα της ACCESS έχω, Πεδίο1 κάποια προιόντα (αρώματα), Πεδίο2 τις τιμές τους (χονδρική). Σε φόρμα καταχωρώ τα τιμολόγια προμηθευτών μου (ημ/νια, ποσότητα, είδος προιόντος και τιμή). Αυτό που θέλω είναι καθώς καταχωρώ το είδος προιόντος να ''καταχωρεί'' και την τιμή στο πεδίο [τιμή] αυτόματα του αντοιστιχου προιόντος από τον πίνακα. Συγνώμη αν σας κούρασα με τα πολλά λόγια. ![]() ![]() ![]() Υ.Γ Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Επιλογές από λίστες και τελική απόδοση τιμής | ΤΑΣΙΑΔΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-11-15 14:51 |
| [Excel07] Απόδοση τιμής με δυο κριτήρια. | vasilis999 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-10-14 23:18 |
| [Συναρτήσεις] Απόδοση τιμής σε κείμενο ανά είδος | ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-04-14 22:32 |
| [Γενικά] Εύρεση κοινών τιμών σε δύο κελιά διαφορετικού φύλλου και απόδοση λογικής τιμής | greg13 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 02-11-11 09:42 |
| Απόδοση τιμής Υπολογιζόμενου Πεδίου σε πεδίο πίνακα. | foxone | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 14-10-11 10:32 |
Η ώρα είναι 10:32.

Θεματικός Τρόπος