| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Φιλε μου συγνωμη Αν βιαζεσαι αυτα παθαινεις Ανεβαζω 2003 Δημητρης |
|
| |||
| |||
|
Καλημερα Δημητρη Ειναι αυτο ακριβώς που θελω. Μπορεις να το γραψεις σε κωδικα γιατι θελω να το προσαρμοσω στην εφαρμογη μου . ( την εχω κατεβασει παραπανω και θα δεις γιατι) . Ευχαριστω |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Γρηγόρη, δες πως λειτουργεί η εφαρμογή σου μετά τις αλλαγές...
Τα ξαναλέμε / Νίκος Δ. Υστερολόγιο: Να κάνεις συχνά συμπύκνωση και επιδιόρθωση... Τα ονόματα που χρησιμοποιείς για τα αντικείμενα, είναι απαράδεκτα. Την υποφόρμα [ΧΡΕΩΣΗ], έπρεπε να την βάλεις υποφόρμα στην [ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ]. Με τα [ΤΙΠΟΛΟΓΙΑ] τι γίνεται ; Η σχεδίαση χρειάζεται αρκετές βελτιώσεις ( Πίνακες, φόρμες, πολλές πληκτρολογήσεις,...) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 26-03-11 στις 14:42. |
|
| ||||
| ||||
|
Αγαπητοί φίλοι, καλησπέρα κι από μένα! Το θέμα της δυναμικής προεπιλογής τιμής ενός πεδίου έχει αποτελέσει βραχνά σε πολλούς ειδικά όταν εφαρμόζεται σε συνεχείς φόρμες. Η λύση του Δημήτρη είναι σωστή σαν σκεπτικό. Παράλληλα είναι η μόνη λύση που δεν χρειάζεται VBA. Η λύση με VBA θα μπορούσε να είναι όπως φαίνεται παρακάτω. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Πεδίο που συμπληρώνεται αυτόματα αν υπάρχει η τιμή σε προηγούμενη εγγραφή. | dim.konst | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-05-14 12:17 |
| [ Πίνακες ] Αυτόματη εισαγωγή τιμής. | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-11-12 16:59 |
| Επιστροφή στην προηγούμενη επιλεγμένη εγγραφή | lefterisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 03-04-12 17:45 |
| Αυτόματη εισαγωγή τιμής από προηγούμενη εγγραφή | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-06-11 16:30 |
| Εισαγωγή Τιμής απο Ένα πεδίο σε Άλλο | athigb | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-12-09 13:57 |
Η ώρα είναι 09:56.

Υβριδικός τρόπος