Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Φιλε μου συγνωμη Αν βιαζεσαι αυτα παθαινεις Ανεβαζω 2003 Δημητρης |
| |||
| |||
![]()
Καλημερα Δημητρη Ειναι αυτο ακριβώς που θελω. Μπορεις να το γραψεις σε κωδικα γιατι θελω να το προσαρμοσω στην εφαρμογη μου . ( την εχω κατεβασει παραπανω και θα δεις γιατι) . Ευχαριστω ![]() |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα Γρηγόρη, δες πως λειτουργεί η εφαρμογή σου μετά τις αλλαγές...
Τα ξαναλέμε / Νίκος Δ. Υστερολόγιο: Να κάνεις συχνά συμπύκνωση και επιδιόρθωση... Τα ονόματα που χρησιμοποιείς για τα αντικείμενα, είναι απαράδεκτα. Την υποφόρμα [ΧΡΕΩΣΗ], έπρεπε να την βάλεις υποφόρμα στην [ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ]. Με τα [ΤΙΠΟΛΟΓΙΑ] τι γίνεται ; Η σχεδίαση χρειάζεται αρκετές βελτιώσεις ( Πίνακες, φόρμες, πολλές πληκτρολογήσεις,...) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 26-03-11 στις 14:42. |
| ||||
| ||||
![]()
Αγαπητοί φίλοι, καλησπέρα κι από μένα! Το θέμα της δυναμικής προεπιλογής τιμής ενός πεδίου έχει αποτελέσει βραχνά σε πολλούς ειδικά όταν εφαρμόζεται σε συνεχείς φόρμες. Η λύση του Δημήτρη είναι σωστή σαν σκεπτικό. Παράλληλα είναι η μόνη λύση που δεν χρειάζεται VBA. Η λύση με VBA θα μπορούσε να είναι όπως φαίνεται παρακάτω. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Προσπαθησα να το ανεβασω συμπιεσμενο ως rar αλλα δεν μου το δεχετε Στο πεδιο κωδΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ στην ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ φορμα ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ βαλε ποεπιλεγμενη τιμη =Left(DLast("[ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ]![ΚωδΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ]";"ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ";"[ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ]![ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ] = Forms![5 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ]![Δευτερεύουσα φόρμα 1 Τιμολόγια Ερώτημα].Form![ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ]");Len(DLast("[ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ]![ΚωδΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ]";"ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ";"[ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ]![ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ] = Forms![5 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ]![Δευτερεύουσα φόρμα 1 Τιμολόγια Ερώτημα].Form![ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ]"))-3) Σβησε και τον κωδικα που εχεις για την δευτερευουσα φορμα ΕΞΟΠΛΙΜΟΣ Στην δευτερευουσα φορμα χρεωσεις δεν καταλαβα τι θελεις να κανεις και πως δουλευει και δεν την πειραξα Αν και νομιζω οτι δεν δουλευει σωστα. Θα επρεπε να φερνει εγγραφες που σχετιζονται με τον εξοπλισμο |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστω ολους που ασχοληθηκατε με το προβλημα. καταρχην σε απαντηση του Νικου και του Τασου <που εχουν απολυτο δικιο> ειναι μια μεγαλη ιστορια . Ημουν και ειμαι ασχετος με Access ( ειμαι Μηχανολογος ). Ομως ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ με εκανε να βοηθησω μια ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ βαση δεδομενων που εφτιαξε καποιος συναδελφος Η/Υ . Ομως ειχε αρκετα προβληματα και ειπα να βοηθησω μιας και απο τους 10 Η/Υ που εχουμε κανενας δεν φιλοτιμηθηκε. Γιαυτο και ολα αυτα τα σφαλματα προγραμματισμου. Τωρα το προγραμμα του Νικου ετρεξε μια χαρα αν και θελω να ξερω περισσοτερα για τις αλλαγες . Οσο αναφορα για τον Π......η τι σχεση εχεις με το Πλωμαρι???? Τασο ....... δεν το ειδα ακομα αλλα πιστευω οτι θα δουλεψει Γρηγορης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπερα παιδια Τελικα ετρεξε και με το προγραμμα του Νικου του Τασου και με του Δημητρη. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και τις συμβουλες σας . ![]() ![]() ![]() ![]() Φιλικα Γρηγορης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Πεδίο που συμπληρώνεται αυτόματα αν υπάρχει η τιμή σε προηγούμενη εγγραφή. | dim.konst | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-05-14 12:17 |
[ Πίνακες ] Αυτόματη εισαγωγή τιμής. | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-11-12 16:59 |
Επιστροφή στην προηγούμενη επιλεγμένη εγγραφή | lefterisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 03-04-12 17:45 |
Αυτόματη εισαγωγή τιμής από προηγούμενη εγγραφή | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-06-11 16:30 |
Εισαγωγή Τιμής απο Ένα πεδίο σε Άλλο | athigb | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-12-09 13:57 |
Η ώρα είναι 06:05.