Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Για σας ,θα ήθελα τη βοήθεια σας κ΄εγώ με τη σειρά μου. Έχω στην φόρμα μου έναν πίνακα ΕΠΑΦΕΣ , μια στήλη εκ του οποίου ονομάζεται ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Θέλω να μου μετράει πόσες φορές αναφέρεται το ίδιο επάγγελμα που βρίσκετε στην στήλη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Για παράδειγμα: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΝΟΛΟ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 2 ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ 4 ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ 2 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 1 ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ 1 Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| |||
| |||
![]()
Φίλε Άγγελε δημιουργείς ένα απλό ερώτημα και βρίσκεις το πλήθος ανά κατηγορία Aνοιξε το αρχείο, με τη διόρθωση που του έκανα. Φιλικά Τζίμης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα Όπως φαίνεται στη ΒΔ που επισυνάπτω η λύση του Τζίμη (ερώτημα metrisi) δε δίνει σωστά αποτελέσματα, όταν η επωνυμία διαφέρει στις διάφορες εγγραφές. Για την αντιμετώπιση του προβλήματος πρόσθεσα δύο διαφορετικές λύσεις με τα ερωτήματα «qryMetrisiDCount» και «qryMetrisiGroup» Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Σας ευχαριστώ ΤΖΙΜΗΣ και kapetang η απαντήσεις σας με υπερκάλυψε.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Σύνολο υπερωριών και ωρών. | bill72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 07-01-15 23:31 |
Αποκλεισμός συγκεκριμένων εγραφών απο πίνακα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-07-14 08:26 |
[ Φόρμες ] Απενεργοποίηση εγραφών σε πλαίσιο λίστας | ΓιάννηςΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-01-14 06:56 |
[ Φόρμες ] ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΓΡΑΦΩΝ | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-11-11 10:52 |
[ Υποφόρμες ] Σύνολο Υποφόρμας | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 30-05-10 12:21 |
Η ώρα είναι 10:23.