| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας... Θα ήθελα την βοήθειά σας, για άλλη μια φορά, σε κάτι που με ζορίζει. Σε μια έκθεση, στην οποία έχω κάνει ομαδοποίηση, έχω εισαγάγει ένα υπολογιζόμενο πεδίο =Άθροισμα([ΠΕΔΙΟ1]) με το ΠΕΔΙΟ1 να προέρχεται από ένα ερώτημα (Γενικά την έκθεση την στηρίζω σ' αυτό το ερώτημα) Αυτό που θέλω είναι, η έκθεση, να φιλτράρει την τιμή του υπολογιζόμενου πεδίου (που υπάρχει στην έκθεση-όχι στο ερώτημα) και να εμφανίζει τις εγγραφές για τις οποίες: πχ Άθροισμα([ΠΕΔΙΟ1])>=5 Θα σας παρακαλέσω η "λύση" να μην δωθεί χρησιμοποιώντας Συγκεντρωτικό ερώτημα αλλά μέσα απ' την έκθεση. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 18:57. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Φίλτρο | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-05-14 16:47 |
| Φίλτρο σε έκθεση | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-10-12 06:39 |
| [ Εκθέσεις ] Φίλτρο σε Έκθεση | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 24-07-11 14:55 |
| Φίλτρο σε Έκθεση | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 16-05-11 07:55 |
| [ Εκθέσεις ] Δυναμικό φίλτρο σε έκθέση | fkonstas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 17-11-10 14:49 |
Η ώρα είναι 01:43.

Θεματικός Τρόπος