Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-03-11, 13:24
Ιρις Ο χρήστης Ιρις δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Ίρις
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Προεπιλογή

Προς Meteora : Η ΒΔ που μου έστειλες μου ανοίγει κανονικά..ευτυχώς..Απλά όπως σου είχα ξαναγράψει, εγώ θέλω διαγράμματα διασποράς για τους ρύπους μου και μέσες ημερήσιες τιμές για κάθε μήνα του έτους 2009.Δηλαδή, ο χρήστης να επιλέγει ποιόν μήνα θέλει και ποιόν ρύπο και αυτόματα στην φόρμα να εμφανίζεται το αντίστοιχο διάγραμμα διασποράς.
Για να γίνω πιο συγκεκριμένη καθώς με τον γραπτό λόγο δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένη. Ο κάθε ρύπος έχει 2 μετρήσεις (τις μετρήσεις obs και τις mod), δηλαδή στον άξονα x να είναι οι μετρήσεις mod και στον y οι μετρήσεις obs. To θέμα είναι πως οι μετρήσεις αυτές είναι για κάθε μέρα και κάθε ώρα του έτους 2009, και εγώ θέλω σε διάγραμμα διασποράς για κάθε ρύπο τις μέσες ημερήσιες μετρήσεις για όποιον μήνα από τους 12 επιλέγει ο χρήστης.
Φαντάζομαι αυτό είναι εύκολο για κάποιον που ξέρει με VBA , να αυτοματοποιήσει την διεργασία και με την επιλογή του χρήστη για ρύπο και μήνα να εμφανίζεται το αντίστοιχο διάγραμμα διασποράς.
Πάντως σασ ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και την βοήθεια ειλικρινά!
ΥΓ. Προς kapetang, αν σου είναι εύκολο να μου ξαναστείλεις το αρχείο που επισύναψες γιατί εγώ δεν μπορώ να το ανοίξω,προφάνως έχει κάποιο θέμα ο υπολογιστής μου..
Απάντηση με παράθεση