26-08-11, 14:48
|
| |
Τάσο μου, καλησπέρα.
Δεν θα βαρεθώ να σου γράφω σχεδόν πάντα το ίδιο, στις απαντήσεις μου.
Συγχαρητήρια φίλε. Πολύ καλή δουλειά!!
Δεν απάντησα, ως τώρα, επιδή θεωρούσα πως θα σε ενημερώσω, μία και καλή, όταν θα τελείωνα το θέμα, αλλά περνώντας μία δύσκολή μέρα, μπόρεσα να κάνω μόνο λίγα μικρά διαλείματα...όπως ήδη θα έχεις δεί. Όμως τώρα βλέπω πως δεν προλαβαίνω σήμερα να το τελειώσω και θα το πάρω μαζί μου το Σαβ/κο, για να το κάνω.
Φυσικά δεν κατάλαβες για ποιό θέμα είναι, καθώς "δεν έκανα τον κόπο" να στο αναφέρω.
Οχι δεν είναι για το προηγούμενο θέμα, όπως υπέθεσες, αλλά για εκείνο με την Διαχείρηση Προσωπικού(Θυμάσαι πριν λίγες μέρες την ερώτηση για το υπολογισμό των αργιών, που με βοήθησες με την Workdays,Holidayw,SpecialDays κλπ;;;) Εχω σχεδόν ολοκληρώσει αυτή τη δουλειά(που την θεωρώ από τις καλύτερες που έχω κάνει) και τώρα προσπαθώ να φτιάξω σε ξεχωριστό Φύλλο, την καρτέλλα με όλα αυτά τα κριτήρια ημερομηνιών που(σωστά κατάλαβες, τι ζήταγα) μου πρότεινες με το επισυναπτόμενό σου αρχείο. Δηλ. με κριτήριο τις ημερομηνίες, θα βγαίνει καρτέλλα, ανά εργαζόμενο, ανα χρονικό διάτημα, ή συγκεντρωτικό μήνα-τριμήνου-έτους για όλους κλπ κλπ.Θα περιλαμβάνονται στοιχεία που χρειάζονται(ημερομίσθια, υπερωρίες, ώρες εργασίας, αργίες, κρατήσεις, πληρωμές τους, πληρωμή ΙΚΑ .......)για να λειτουργεί σωστά μία επιχείρηση, σχετικά με τις αμοιβές του Προσωπικού της.
Έχω ξεκινήσει και αλλάζω ον'οματα, συγχωνεύω το sheet1, με το Καταχωρήσεις, και γενικά προσαρμόζω το αρχείο σου, στο δικό μου.
Θα σε ενημερώσω για την συνέχεια, την Δευτέρα.
Καλό Σαβατοκύριακο.
|