Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-03-11, 17:04
dream-garden Ο χρήστης dream-garden δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Σύρος
Προεπιλογή Μερική λύση του προβλήματος!

Τάσο, καλησπέρα! Σ' ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση, δεν το περίμενα!

Στη Διαιρεμένη Φόρμα που θέλω να ανοίξω, ξαναπρόσθεσα (αφού πρώτα το ξαναπρόσθεσα στο σχετικό πίνακα βάσης), το πεδίο "Ξεφύλλισμα" (η ιδιότητά του είναι "Υπερσύνδεση" για συγκεκριμένο αρχείο .pdf που αντιστοιχεί σε κάθε εγγραφή). Η φόρμα άνοιξε, χωρίς να μου ζητήσει εισαγωγή παραμέτρου!! (Μου κάνει εντύπωση γιατί το συγκεκριμένο πεδίο το είχα αφαιρέσει από παντού, αλλά τέλος πάντων, δούλεψε)!

Οσο για το κουμπί εντολής, συνεχίζει να παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα (ChrW). Τι εννοείς όταν λες
"Είναι το πρώτο λάθος το οποίο συνάντησε η Access κατά την εκτέλεση κώδικα/εντολής";

Να σου επισημάνω οτι μέχρι πριν από 2-3 ημέρες, όλα δούλευαν ρολόι (και η εισαγωγή παρόμοιων κουμπιών εντολών! Λόγω απίστευτου ιού που προσέβαλε τον υπολογιστή μου (παρ'όλα τα firewall & anti-viruses), αναγκάστηκα να κάνω format & clean installation και των Windows 7 και όλων των προγραμμάτων που χρησιμοποιώ, συμπεριλαμβανομένου και του Office 2010. Μήπως λείπει κάποιο πρόσθετο από την Access και παρουσιάζει αυτά τα προβλήματα;

Θα δοκιμάσω και τη λύση που πρότεινες (να δημιουργήσω μία νέα κενή βάση και να βάλω εκεί όλα τα στοιχεία της παλιάς βάσης).

Θα προσπαθήσω να βρω χρόνο να σου στείλω και ένα αντίγραφο της βάσης μου, μήπως έχεις κάποια καλύτερη ιδέα (ασχολούμαι χρόνια με το Office, ειδικά με το Excel κάνω σχεδόν τα πάντα, στην Access δεν μπορώ να πω οτι θεωρώ τον εαυτό μου expert). Στο κάτω κάτω, καλό είναι να ρωτάμε και να μαθαίνουμε!

Σ'ευχαριστώ για τη βοήθειά σου πάντως!
Απάντηση με παράθεση