Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #23  
Παλιά 26-10-10, 11:11
kapetang Ο χρήστης kapetang δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική
 
Εγγραφή: 18-06-2010
Μηνύματα: 3.674
Προεπιλογή

Καλημέρα στην παρέα

Σάκη δεν ξέρω πως θα μπορούσα να ρυθμίσω τη ΒΔ για να χρησιμοποιεί το 100% της CPU.
Το πρόγραμμα μπορεί να συνδυάσει μέχρι 15 κομμάτια. Αν τα κομμάτια είναι μεγάλα και χωρούν λιγότερα θα συνδυάσει λιγότερα. Στην πραγματικότητα, με τον τρόπο που υπολογίζονταν τα κομμάτια που χωρούν στη ράβδο, υπολογίζονταν ένα παραπάνω.
Όταν η κοπή γίνεται από ράβδους διαφορετικού μήκους το αποτέλεσμα εξαρτάται και από τη σειρά που δίνονται τα μήκη των διαθέσιμων ράβδων. Για να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να δίνονται σε αύξουσα σειρά μήκους, αφού η ποικιλία των κομματιών, τα οποία προσαρμόζονται στο μήκος της ράβδου, μειώνεται από ράβδο σε ράβδο.
Στο προηγούμενο μήνυμά μου διόρθωσα κάποια συντακτικά λάθη και αντικατέστησα τη βάση BestCutting με την BestCutting2.
Στη νέα βάση έκανα τις αλλαγές:
  • Βελτίωσα τον κώδικα στην παγίδευση των λαθών χρόνου εκτέλεσης.
  • Επιδιώκοντας κάποια βελτίωση της ταχύτητας, άλλαξα τον υπολογισμό του μέγιστου πλήθους των κομματιών που θα συνδυαστούν, ώστε να υπολογίζεται ακριβώς (στο PC μου ο πίνακας που υπάρχει στη ΒΔ θέλει 2,5 λεπτά).
Γιάννη ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια. Το Office 2007 με κουράζει. Θα το συνηθίσω ...

Φιλικά/Γιώργος
Απάντηση με παράθεση