09-04-25, 08:58
|
| Όνομα: ΔημήτρηςΑγρ Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 30-03-2017 Περιοχή: Αγρίνιο
| |
αποφυγή επικάλυψεων επισκέψεων (συνέχεια)
καλημέρα Χρήστο,
η λύση που μου πρότεινες λειτουργεί.
Μετέφερα τα δεδομένα στο μητρικό αρχείο και λειτούργησε και εκεί. "Σπάω" όμως το κεφάλι μου να καταλάβω γιατί όταν μεταφέρω τα δεδομένα (που λειτουργούν στη 1η) από τη 1η συμβουλή στη 2η συμβουλή (στήλες CH έως DG πιο δεξιά), από τους 3 κανόνες δεν λειτουργεί ο κανόνας ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ή ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΈΝΑΡΞΗΣ/ΛΗΞΗΣ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ (έχω ζητήσει να χρωματίζεται με μπλε ανοιχτό).
Όρισα ανάλογα ονόματα για τα δεδομένα της 2η συμβουλής (έβαλα _2 για να δηλώσω τη 2η συμβουλή, πχ ΈΝΑΡΞΗ_1_2, ΛΗΞΗ_1_2, ΗΜΕΡ_1_2 για το 1ο παραδοτέο της 2ης συμβουλής. ΈΝΑΡΞΗ_2_2, ΛΗΞΗ_2_2, ΗΜΕΡ_2_2 για το 2ο παραδοτέο της 2ης συμβουλής κοκ). Όρισα ακόμα και τον ΣΥΜΒΟΥΛΟ_2 για τη 2η συμβουλή (μάλλον δεν χρειάζονταν γιατί ο σύμβουλος της 1ης συμβουλής πρέπει να είναι υποχρεωτικά ο ίδιος και στην 2η συμβουλή (και τελευταία, ευτυχώς δεν θα υπάρξει άλλη συμβουλή)). Δε μπορώ να καταλάβω που είναι το λάθος και δεν χρωματίζονται μπλε τα κελιά των γραμμών 5 και 8 (CJ:CL, CS:CU, DB:DD). Μήπως σχετίζεται με τη στήλη Α (η οποία δεν συμμετέχει στους άλλους 2 κανόνες);
Εκτός του άνωθεν, θα τολμήσω να ζητήσω αν γίνεται να γίνουν και κανόνες για να χρωματίζονται οι επισκέψεις (ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ μεταξύ παραδοτέων, ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΈΝΑΡΞΗΣ ή ΛΗΞΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΤΕΩΝ) μεταξύ των 2 συμβουλών (με ένα χρώμα για όλες τις επικαλύψεις μεταξύ των 2 συμβουλών):
1ο παραδοτέο 1ης συμβουλής με 1ο παραδοτέο της 2ης,
1ο παραδοτέο 1ης συμβουλής με 2ο παραδοτέο της 2ης,
1ο παραδοτέο 1ης συμβουλής με 3ο παραδοτέο της 2ης,
2ο παραδοτέο 1ης συμβουλής με 1ο παραδοτέο της 2ης,
2ο παραδοτέο 1ης συμβουλής με 2ο παραδοτέο της 2ης,
2ο παραδοτέο 1ης συμβουλής με 3ο παραδοτέο της 2ης,
3ο παραδοτέο 1ης συμβουλής με 1ο παραδοτέο της 2ης,
3ο παραδοτέο 1ης συμβουλής με 2ο παραδοτέο της 2ης,
3ο παραδοτέο 1ης συμβουλής με 3ο παραδοτέο της 2ης,
1ο παραδοτέο 2ης συμβουλής με το 1ο παραδοτέο της 1ης,
1ο παραδοτέο 2ης συμβουλής με το 2ο παραδοτέο της 1ης,
1ο παραδοτέο 2ης συμβουλής με το 3ο παραδοτέο της 1ης,
2ο παραδοτέο 2ης συμβουλής με το 1ο παραδοτέο της 1ης,
2ο παραδοτέο 2ης συμβουλής με το 2ο παραδοτέο της 1ης,
2ο παραδοτέο 2ης συμβουλής με το 3ο παραδοτέο της 1ης,
3ο παραδοτέο 2ης συμβουλής με το 1ο παραδοτέο της 1ης,
3ο παραδοτέο 2ης συμβουλής με το 2ο παραδοτέο της 1ης,
3ο παραδοτέο 2ης συμβουλής με το 3ο παραδοτέο της 1ης,
Ειλικρινά προσπάθησα αλλά χάθηκα (δεν κατάφερα να κάνω ούτε ένα). Δεν έχω κατανοήσει τους τύπους.
Ειδικά για το 2ο ζητούμενο δεν περιμένω απόκριση (αντιλαμβάνομαι ότι αν είναι εφικτό να γίνει, χρειάζεται πολύ κόπο). Δεν περίμενα να εξελιχθεί σε τόσο ογκώδη διαδικασία.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Δημήτρης
|