31-03-24, 08:36
|
 | Διαχειριστής Όνομα: Χρήστος Ζώρζος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 20-09-2013 Περιοχή: Κοντά σε ηφαίστειο...
| |
Καλημέρα Κώστα,
Μια χαρούλα λοιπόν με τις συγχωνεύσεις!
Ναι, σωστά κατάλαβες. Πιστεύω πως είναι καλύτερα έτσι, γιατί αφορά υπηρεσίες και καλό θα είναι να υπάρχει η ιστορικότητα ως ημερολόγιο σε περίπτωση ελέγχου και αναζήτησης. Ευχαρίστως να σου φτιάξω τα δύο αρχεία αν θες, για να απλοποιήσω κάπως τα πράγματα (π.χ. δε χρειάζεται κάθε μήνας να έχεις τον πίνακα με τις αργίες). Κάθε μήνας θα έχει πλέον το φύλλο του, οπότε δε θα χρειάζεται να συμπληρώνεις χειροκίνητα το συγκεντρωτικό φύλλο. Αυτό θα γίνεται μέσω συναρτήσεων και εκεί θα υπάρχει επίσης ο πίνακας με τις αργίες. Το μόνο που θα συμπληρώνεις χειροκίνητα θα είναι ο βαθμός και το ονοματεπώνυμο. Δε νομίζω να υπάρξει συνονυμία και ίδιος βαθμός...
Στις υπηρεσίες τα κελιά θα έχουν μόνο την τιμή 1; Αν ναι, τότε θα μπορούσε να υπάρξει μόνο ένα αρχείο, όπου κάθε υπηρεσία θα έχει μια αντίστοιχη τιμή, π.χ. Ε για υπηρεσία ΕΕΑΣ, Π για Κ. Πύλη κ.ο.κ.
Η 6η Μαΐου δε χρωματίζεται γιατί το κελί Κ6 έχει την τιμή 4.Κοιτώντας τις μορφοποιήσεις υπό όρους, δεν υπάρχει τύπος που να χρωματίζει τα κελιά αν βρει 4. Μερικές επισημάνσεις:
- Σε τι βοηθάει η γραμμή 6 στα φύλλα ΕΕΑΣ και Κ. Πύλη; Αν είναι για τη μορφοποίηση, θεωρώ πως μπορεί να διαβάζει τις γραμμές 7-8.
- Επιβεβαίωσέ μου τι σημαίνουν τα νούμερα για το πάνω δεξιά πινακάκι με τα Σαββατοκύριακα.
- Επιβεβαίωσέ μου επίσης τι σημαίνουν τα χρώματα στις μορφοποιήσεις.
Αυτά για αρχή... :)
Υ.Γ. Έφτιαξα νέο θέμα για το παρόν.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |