28-07-10, 12:29
|
| Όνομα: ΑΝΘΗ Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 26-07-2010
| |
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tasos Καλημέρα Ανθή,
Πιστεύω και συμφωνώ με το Γιώργο ότι καθώς περιστρέφεις τη ροδέλα, αλλάζει η τρέχουσα εγγραφή, κάτι που δεν θέλεις να συμβαίνει
όταν έχεις ανοίξει τη νέα φόρμα.
Μ αυτό το σκεπτικό σου πρότεινα να ανοίξεις τη νέα φόρμα ως διάλογο που μάλλον δεν το έκανες κανονικά. Τάσο μου φυσικά και έκανα τις αλλαγές που μου υπέδειξες, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δουλεύει!!!
Γιατί αν το έκανες, σε καμία περίπτωση δεν θα είχες τη δυνατότητα να επιστρέψεις στην αρχική σου φόρμα και να κάνεις οτιδήποτε αφού η εστίαση θα διατηρείτο στη νέα φόρμα/διάλογο.
Απ ότι παρατηρώ στις εικόνες σου, στον κώδικα που ανοίγει τη νέα φόρμα δεν υπάρχει το έκτο όρισμα (WindowMode) που θα έπρεπε να περιέχει τη σταθερά "acDialog" όπως είχα περιγράψει. Να σε ενημερώσω ότι εγώ σου έστειλα ένα δείγμα του κώδικα πριν κάνω δοκιμές με αυτά που μου υπέδειξες.
Υπάρχει κάτι που δεν κατανόησα στην ερώτηση σου; Μάλλον εγώ δεν μπορώ να σας δώσω να καταλάβετε τί ακριβώς συμβαίνει. Χίλια συγνώμη αλλά το επίπεδό μου δεν είναι και πολύ καλό στην Access, σχεδόν μια 10ετια έχω να ασχοληθώ με Βάσεις.
Δες ένα παραδειγματάκι στο συνημμένο παρακάτω. Θα κάνω μια ακόμη δοκιμή και τα ξαναλέμε.
Φιλικά
Τάσος | Και πάλι συγνώμη για την ταλαιπωρία
Καλό μεσημέρι!!!!
Ανθή.
|