Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-07-20, 23:48
exarhos Ο χρήστης exarhos δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: ΕΞΑΡΧΟΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή SQLO SERVER

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pctechdr Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπορείς να το κάνεις αυτό είτε ξανασχεδιάζοντας τους πίνακες στην βάση του SQL Server (που είναι και η καλύτερη λύση) ξεκίνα απο εδώ --->https://support.office.com/en-us/art...b-cc22fc42c979

είτε να δημιουργήσεις μία ή και περισσότερες βάσεις στο SQL Server και μετά μέσα απο την Access με δεξί κλίκ να κάνεις export τους πίνακες σου σε ODBC Database. Αυτό προυποθέτει όμως πρώτα να δημιουργήσεις στον υπολογιστή σου την σύνδεση με DSN.
Κλίκ στο εικονίδιο των Windows - Εκτέλεση - odbcad32

ή να εισάγεις στην βάση σου αυτό το module
Συνημμένο Αρχείο 10534
αφού πρώτα δημιουργήσεις ένα πίνακα στην βάση σου
με όνομα πχ UsysShared με τα εξής πεδία.

Database - Short text
Server - Short Text
ODBCTableName - Short Text
LocalTableName - Short Text
DSN - Short Text

και μετά να καλέσεις το module με "ODBCShared"

Για απορίες εδώ είμαστε. Ελπίζω λίγο να σε βοήθησα,

Χρήστος.

Φίλε Χρήστο καλησπέρα. αν μπορείς σε παρακαλώ βοήθησε με να εισάγω τους πινάκες μου σε sql SERVER και να τις συνδέσω με φόρμες access. Προσπαθώ πολλές ήμερες τώρα (βδομάδες θα έλεγα) με videos youtube αλλά δεν βγάζω άκρη. Εχω κατεβάσει ODBC driver 17 for sql server και εχω κατεβάσει επίσης sql express 14 αλλα δεν έχω βγάλει άκρη μ τα dsn. Επισης έκανα import το module που εβαλες παραπάνω, έφτιαξα τον πινακα (εχω βάλει και id ως primary keυ) και...
δεν έχω καταλάβει πως θα το καλέσω με ποια διαδικασία και πως αυτό θα βοηθήσει. Αν εχεις χρόνο και διάθεση βοήθησε σε παρακαλώ. ευχαριστώ εκ των πρωτερων. με Εκτίμιση. Εξαρχος
Απάντηση με παράθεση