Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-02-19, 17:08
istrios Ο χρήστης istrios δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Μιχάλης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Παράθεση:
Παιδιά άλλη μία βοήθεια σε τύπο σας παρακαλώ. Στο κελί V5 θέλω να μου βγάζει το σύνολο των ωρών της εβδομάδας και να αγνοεί αν στα κελιά C5:D5, E5:F5 κλπ υπάρχει κείμενο. Το προχώρησα μέχρι ένα σημείο με την φόρμουλα: =IF(COUNT(D5;C5);MOD(D5-C5;1);0)+IF(COUNT(F5;E5);MOD(F5-E5;1);0)...μέχρι εδώ καλά...στο κελί V5 βγάζει 16 ώρες. Όταν πάω να συνεχίσω τη ροή με +IF(COUNT(H5;G5);MOD(H5-G5;1);0) τότε μου μηδενίζει το V5 σε 0. Που κάνω λάθος; Μπορώ επίσης και πάλι να συνδυαστεί έτσι ώστε στο κελί όπου υπάρχει η λέξη ΗΜΙΡΕΠΟ να προσθέτει τις μισές ώρες από τα βασικό ωράριο; Δεν έχω απαίτηση φυσικά να μου απαντήσετε και στα δύο ερωτήματα γιατί το δεύτερο ερώτημα το παρακάμπτω αν δεν βρω λύση αλλά θα παρακαλούσα και πάλι μία λύση στο πρώτο ερώτημα που σας έκανα.
Το βρήκα τελικά το πρώτο ερώτημα...το δεύτερο που έχω ημίρεπο θα το βάλω ως ωράριο 4ωρο οπότε το έλυσα κι αυτό. Αλλά τώρα πως θα κάνω τον τύπο να ακολουθεί το όνομα σε περίπτωση που αντί στο R5 το βάλουν σε άλλο κελί πχ στο παρακάτω να παίρνει την ίδια τιμή στο ίδιο όνομα;
Ο τύπος που χρησιμοποίησα στο V5
Κώδικας:
=IF(AND(ISNUMBER(C5);ISNUMBER(D5));IF(D5>=C5;(D5-C5)*24;0);0)+IF(AND(ISNUMBER(E5);ISNUMBER(F5));IF(F5>=E5;(F5-E5)*24;0);0) κλπ
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsm Πρόγραμμα εργασίας Demo3.xlsm (64,5 KB, 23 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη istrios : 22-02-19 στις 20:27.
Απάντηση με παράθεση