Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-02-19, 12:14
Vang75 Ο χρήστης Vang75 δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Βαγγέλης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική

Προεπιλογή Σχεδίαση βάσης για φροντιστήριο

Καλημέρα σε όλους,
Είμαι νέος στο forum και μάλλον αρχάριος με την Access, ότι ξέρω το έχω μάθει με προσωπική προσπάθεια, διάβασμα και youtube! Έτσι έφτιαξα μια βάση δεδομενων για μια εφαρμογή φροντιστηρίου Αγγλικών που διαχειρίζετε τα στοιχεία μαθητών και "κάπως" τις πληρωμές. Καταλαβαίνω όμως οτι αυτό που έχω κάνει είναι κάτι παραπάνω απο ερασιτεχνικό οπότε ψάχνω τρόπους να το βελτιώσω. Πριν καταλήξω να κάνω κάποια μαθήματα και να μου δείξουν τι και πως βρήκα το forum αυτό και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον, οπότε είπα να το δοκιμάσω και αυτό.
Αυτό που θέλω να κάνω είναι να φτιάξω μια βάση που να περιεχει-συνδέει στοιχεία μαθητών, καθηγητών, τάξεων, έτοι φοιτησης βαθμών και πληρωμές-τρόποι πληρωμής. Εχω προσπαθήσει να δημιουργίσω αρκετους πίνακες και να σπάσω την πληροφορία όσο μπορώ ωστε να αποφύγω τους μεγάλους πίνακες και έχω δημιουργίσει και κάποιες σχέσεις, οι οποίες φαινεται να δουλεύουν καλά (εφτιαξα πειραματικά καποια ερωτήματα) εκτός αυτή με τους βαθμούς(marks).
Εσεις που έχετε εμπειρία μπορείτε να ριξετε μια ματιά να μου πείτε αν ειμαι στην σωστή λογική? Οποιεσδήποτε διορθώσεις-προτάσεις είναι παραπάνω απο ευπρόσδεκτες!! Σας επισυναπτω και αυτό που έχω κάνει (ελπίζω να είναι οκ).
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που θα διαθέσετε.
Με εκτίμηση
Βαγγέλης
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip Σχεδιασμος.zip (103,6 KB, 61 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση