Καλημέρα, και σε ευχαριστώ Γιώργο για την άμεση απάντηση σου.
Είσαι δύναμη, εσύ το πήγες ενα βήμα παρακάτω,

, αλλά Δεν ήθελα αυτό ακριβώς, αν και η δουλειά που έκανες ήταν εξαιρετική, και θα χρειαστώ αυτά που έφτιαξες για κάποια άλλα πράγματα που θέλω. ΔΕΝ πήγε χαμένος ο χρόνος σου.
Αυτό που θέλω όμως, θεωρώ, βάσει αυτά που μου έφτιαξε, κάτι ποιο απλό.
Οταν μου κάνεις αντιγραφή τις εγγραφές από το Excel, στον πίνακα Discount, να μεταφέρεται η ΚΑΘΕ εγγραφή τόσες φορές όσε είναι το νούμερο στο πεδίο [Days] του Excel.
Δηλαδή, η παρακάτω εγγραφή,
"Maz ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. Ν2 0 Aa1 Bb1 Cc1 1 0 0 0 1D658611 1/3/2017 26/4/2017 27/4/2017 42795-42851 57 269,17 € 1 1"
έχει στο πειδίο Days στο Ecxel στο φύλλο "Import maz", τον αριθμό 57, θα μεταφερθεί λοιπόν στην access 57 φορές, με όλα τα στοιχεία ίδια, εκτός το [Begin] που θα προστίθεται κατά ένα, την κάθε φορά που το κάνεις εισαγωγή, ξεκινώντας από την τιμή που έχει.
Δηλαδή, η εγγραφή με τον αριθμό 1 στο πεδίο [Code Dis] του Excel, θα μεταφερθεί 57 φορές στην access, και στο Begin θα πάρει την τιμή,
1/3/2017, η επόμενη εγγραφή θα γίνει, 2/3/2017, μετά 3/3/2017, κτλ, μέχρι συμπληρωθούν οι 57 εγγραφές και θα καταλήξει το Begin να έχει την τιμή 27/04/2017, και μετά στο πεδίο [Active] στην access θα βάζει μηδέν, ή θα σβήνει ΟΛΗ την αρχική εγγραφή, (ότι σε βολεύει, μπορώ να τα σβήνω και με ερώτημα αν μου βάζεις 0), και θα προχωράει στην επόμενη εγγραφή, στο νούμερο 2 του [Code Dis]. Ολα αυτά θα τα κάνει αυτόματα, ανάλογα πόσες εγγραφές έχει το Excel, χωρίς να χρειάζεται να βάζεις ημερομηνία ή κάποιο άλλο κριτήριο.
Αν μου κάνεις εσύ αυτό που ζητάω, το ερώτημα θα το ΚΑΝΩ εγώ, δεν χρειάζεται να σπαταλάς το χρόνο σου.
Θεωρώ ότι αν μου φέρνεις τις εγγρφές όπως σου λέω, θα εξαλείψουμε και το πρόβλημα των κενών εγγραφών, ΑΛΛΑ και αν υπάρχουν, θα τις αφαιρώ με ερώτημα.
Ευχαριστώ.