Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-10-15, 17:02
γιώργοςΚ Ο χρήστης γιώργοςΚ δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή

Καλησπέρα παιδειά,

Αντώνη τα σχετικά με όσα αναφέρεις για το SVN (δικιά μου ανάρτηση ήταν) σε είναι μια καλή λύση διότι αναπτύσσοντας την κι άλλο, μπορείς εκτός από το κλείδωμα του serial volume number μπορείς να κλειδώσεις και σε επίπεδο χρήστη μετά και από το φορμάτ που μπορεί να κάνει κάποιος, εφόσον εάν είσαι τυχερός μπορεί να δώσει και πάλιν το ίδιο όνομα χρήστη στον υπολογιστή. Πέραν τούτου υπάρχει και άλλος τρόπος όμως απαιτεί third-party λογισμικό που όμως όπως ανάφερα και στην αρχική ανάρτηση του θέματος δημιουργεί και αποθηκεύει στον C:/AppData ένα dll file το οποίο εφόσον ανοίξει η βάση, ψάχνει για αυτό και εφόσον δεν υπάρχει έχεις επιλογή από το να μπλοκάρει εντελώς η βάση μέχρι και να διαγραφεί αυτόματα.

Χρίστο μου τα όσα αναφέρεις σεβαστά.! Το ζήτημα της πρότασης μου για την δοκιμή που ανάφερες είναι απλά επειδή εσύ πήρες το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα μπορούσες να κάνεις αυτή την δοκιμή και εάν όντως δουλεύει αποτρεπτικά για την εξαγωγή των αντικειμένων που περιλαμβάνει η κλειδωμένη βάση από το συγκεκριμένο λογισμικό, τότε θα το πάρω και εγώ διότι από ότι είδα είναι μπορώ να πώ αρκετά ενδιαφέρον.

Αυτά.
Χρόνια Πολλά κιόλας στην Ελλάδα μας και στους απανταχού Έλληνες
Απάντηση με παράθεση