28-10-15, 15:24
|
| Όνομα: Χρήστος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 365 Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική | | Εγγραφή: 18-11-2012 Περιοχή: Deutschland
| |
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από artchrist73 Χρήστο σου στέλνω μια βάση από το ίδιο το forum,είναι απόσπασμα όχι ολοκληρωμένη ως προς το αποτέλεσμα.
Απλά μπορείς να την χρησιμοποίησης για την βάση σου.
Τι κάνει λοιπόν τώρα,ορίζεις εσύ το serial του σκληρού δίσκο στο συγκεκριμένο υπολογιστή που βρίσκετε η βάση και έτσι αποτρέπεις την αντιγραφή 100%.
Για 1000% αποτελέσματα διάβασε και συμπλήρωσε τη βάση σου εδώ ---> http://www.ms-office.gr/forum/access...-xristi-3.html
Ένα κακό που υπάρχει στο θέμα serial είναι ότι αν κάποια στιγμή κανεις format στο συγκεκριμένο pc ενώ έχεις δηλώσει το serial,τότε αυτό χάνεται δηλαδή παύει να ισχύει και πρέπει να ξανά μπεις στη βάση να ορίσεις το νέο serial του σκληρού δίσκου.
Δηλαδή αν την έχεις πουλήσει κάπου τη βαση σου σε κάθε format θα σε ενοχλεί ο αγοραστής σου.
Αυτό δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα για εσένα αλλα είναι λύση τουλάχιστον για εμενα επειδή πουλάω βάσεις που μου ζητάνε.
δηλαδή για καλο κλείδωμα θέλει:
1) αποθήκευση βάσεις σε mde
2) "φυσικό κλείδωμα" από τη βάση της access
3) κλείδωμα serial του σκληρού
4) αποτροπή του shift στην εκκίνηση
5) αποτροπή μενού συντόμευσης σε φόρμες
αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει για μια βάση χωρίς διαρροες.
Τόσο ξέρω τόσο σου λέω,είναι συμπέρασμα μου βεβαια.
Τα παιδιά εδώ στο forum με έχουν βοηθήσει παρα πολύ σε πολλά δύσκολα θέματα.  | Θα σου πώ τι κάνω εγώ. Χωρίζω τα δεδομένα απο τις φόρμες ΠΑΝΤΑ.
Κλειδώνω με κωδικό τα δεδομένα (γελοίο μιας και ανοίγει σε 2").
Δημιουργώ mde αρχείο για τις φόρμες κτλ. Bybass κλείδωμα για το shift και τώρα παντρεύω και το software με το hardware του υπολογιστή για να αποτρέπω την αντιγραφή. Τώρα αν κάποιος καταφέρει και σπάσει το τελευταίο κλείδωμα .....χαλάλι του η εφαρμογή.
100% ασφάλεια δεν υπάρχει πουθενά. Απλά αποτρέπεις τους απλούς.... άντε και τους μέτριους χρήστες στο να σε "κλέψουν". Ένας πολύ έμπειρος χρήστης ότι και να κάνεις ....
ΥΓ Τα παιδιά του φόρουμ εννοείται ότι βοηθάνε σε πολλά προβλήματα. Επί την ευκαιρία θέλω να τα ευχαριστήσω για άλλη μία φορά που σε ότι χρειάστηκα και ήξεραν με βοήθησαν και εμένα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pctechdr : 28-10-15 στις 15:37.
Αιτία: Προσθήκη ΥΓ.
|