Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-08-14, 11:02
γιώργοςΚ Ο χρήστης γιώργοςΚ δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή

Γιώργο δοκιμάζωντας να προσαρμόσω στα δικά μου δεδομένα την εισαγωγή των αντικειμένων απο την μια βάση στην άλλη αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα

Κατά αρχάς το αρχείο μου βρίσκεται στον C:\Sports And Nutrition Management System V9.1.1 folder. Δοκιμάζω να αλλάξω το path έτσι ώστε να παίρνει απο την βάση που βρίσκεται στο εν λόγο folder (Sports And Nutrition Management System V9.1.1) σε κάποια φάση μου εισάγει μόνον τους πίνακες και τίποτα άλλο ή καθόλου δίνωντας error message.

Δηλαδή:
Εάν γράψω το path όπως πρέπει να είναι "C:\Sports And Nutrition Management System V9.1.1\91.1.accdb" μου δίνει το επισυναπτόμενο μήνυμα (picture1) Το path είναι ορθό..

Τώρα, προσπαθώντας να δώ που είναι το πρόβλημα έχω δοκιμάσει να μετακινήσω το αρχείο μου στο Desktop και το ονόμασα "test" για δοκιμή. Αλλάζω και το path σε "C:\Users\George\Desktop\test.accdb"
και τότε μου δίνει το επισυναπτομενο μήνυμα (picture2) αλλά μου εισάγει μόνον τους πίνακες και τίποτα άλλο..(??)

Μπορείς να με βοηθήσεις φίλε μου σε παρακαλώ να βρώ μια λύση στο πρόβλημα?

σε ευχαριστώ εκ προτέρων

Υ.Γ: στο παράδειγμα που μου έχεις στείλει δουλεύουν θαυμάσια όπως θα ήθελα. Παίζει κάποιο ρόλο μήπως το μέγεθος της βάσης μου (26MB) ή μήπως ο μεγάλος αριθμός αντικειμένων που περιλαμβάνει?
Απάντηση με παράθεση