Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-03-14, 15:27
teotrip603 Ο χρήστης teotrip603 δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Θοδωρής
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013, Ms-Office 2016, Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Καλησπέρα Στέλιο και σ 'ευχαριστώ πραγματικά που αφιερώνεις το χρόνο σου για να βρείς ένα τρόπο στο πρόβλημά μου θέλω να πιστεύω οτι για σένα είναι κάτι απλό και δεν αφιερώνεις πολύτιμο τμήμα από τον προσωπικό σου χρόνο. Πραγματικά και εγώ θέλω να μπορώ να χρησιμοποιώ εύκολα την VBA σαν κι εσένα και πιστεύω αυτό που κάνεις για μένα είναι πρόκληση και για σένα.

Στο ενταύθα τώρα, η βάση που μου έστειλες δεν με καλύπτει καθώς το "Από μεταφορά", "Σε μεταφορά" και "Σύνολο" θέλω να εμφανίζεται εντός του πεδίου με τις λεπτομέρειες όπως σου έχω επισυνάψει και στο χθεσινό αρχείο δλδ αν υπάρχει "Από μεταφορά" ποσό να εμφανίζεται στην πρώτη γραμμή της επόμενης σελίδας εκεί που θα έμπαινε η 11η εγγραφή του πίνακά μας και αν τελικά υπάρχει π.χ. μόνο 2 εγγραφές το σύνολο θα μας το εκτυπώσει στην θέση της 10ης εγγραφής.

2ον τι γίνεται στην περίπτωση που οι στήλες που θέλω να βρίσκω το σύνολο είναι παραπάνω από μία δλδ εκτός από το ποσό και άλλη μια στήλη με το θέμα προκαταβολή όπου να μεταφέρεται κι αυτό το ποσό στην επόμενη σελίδα.

και στο επισυναπτόμενο σου δυστυχώς δεν εμφανίζει σελίδες με διαφορετικές ημερομηνίες τοποθετεί στην ίδια έκθεση όλες τις εγγραφές ανεξαρτήτου ημερομηνίας.

Σε ευχαριστώ και πάλι.
Απάντηση με παράθεση