02-12-13, 15:30
|
| Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 02-04-2013 Περιοχή: Κύπρος
| |
Καλησπέρα Αλέξανδρε,
Ευχαριστώ για την υπομονή και την ανεκτικότητα που επιδυκνείεις. Τα πράγματα είναι απλά φίλε, ζητώ ότι έκανες αλλά προσαρμοσμένο στην δική μου βάση με τις συγκεκριμένες φόρμες που έκανα. Δηλαδή να γίνεται ολη διαδικασία που έχεις κάνει αλλά να ανοίγει το F_Swithboard Menu και από εκεί και πέρα μπορώ να κάνω όλα τα υπόλοιπα. ¨Έχω προσπαθήσει να το κάνω και αντί να ανοίγει η εν λόγο φόρμα, δεν ανοίγει καμιά και έχω απλά ένα μπλε φόντο (το περιβάλλον της access βασικά).
Επίσης πρόσεξα ότι στο δικό σου παράδειγμα υπάρχουν και κάποιοι επιπρόσθετοι πίνακες όπως πχ το tblParameters, tblLog etc, και τους έκανα και αυτούς import στην βάση μου μαζί με τα modules αλλά.......δεν.!!
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.:-)
Υ.Γ: Για τα σφάλματα που χτυπάνε....δηλώνω απών:-) Δεν ξέρω τίποτα σχεδόν φίλε απο VBA και ότι έκανα το έχω επιτύχει μέσα από την βοήθεια των φίλων του φόρουμ. Αν μπορείς σε παρακαλώ διαφώτισε με τι μπορώ να κάνω και με αυτό το ζήτημα.
Σε ευχαριστώ.
|