13-05-13, 10:19
|
| Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 09-05-2013
| |
Σας ευχαριστω παρα πολυ για την βηθεια και εσενα Θαναση και εσενα Σπυρο , και ζητω συγνωμη για καποια προβληματακια που δημιούργησα με την αλαγη του θεματος αλλα και τα πολαπλα ερωτηματα ,δεκτες οι παρατηρήσεις.
Ως αναφορά το θέμα των ειδοποιήσεων εφαρμοσα τον τυπο του θαναση με μια παραλλαγή , το TODAY() δεν το εβαλα σε κελί αλλά στον κωδικα :
=IF(I3-(TODAY())>-90;IF(I3-(TODAY())>0;IF(I3-(TODAY())<180;"ειδ_3";"ειδ_4");"ειδ_2");" ειδ_1").
Μου δουλεύει καλά ,αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα, αν δεν βαλω καποια ημερομηνια σε ανα απο τα κελια της στηλης με τις ημερομηνιες (δηλαδη αφήσω κενο το κελι), μου εμφανιζει στην διπλανη στιλη με τις ειδοποιησεις , μια απο τις υπαρχουσες ειδοποιησεις .
Γινεται στον ίδη υπαρχον κωδικα να προσθεσουμε κατι ετσι ωστε περαν απο αυτα που κανει να εχω και τα παρακατω :
1.αν ενα κελι της στηλης με τις ημερομηνιες το αφήσω κενο το να μην μου εμφανιζει στην διπλανη στιλη με τις ειδοποιησεις στο αντίστοιχο κελι καμια ειδοποιση ;
2.αν σε ενα κελι της στηλης με τις ημερομηνιες αντι για ημερομηνια δοσω π.χ το 0 ή γραψω μια λεξη π.χ ΕΚΤΟΣ , γινεται να εμφανιζει στην διπλανη στιλη με τις ειδοποιησεις στο αντίστοιχο κελι μια νεα ειδοποιση ;
επισυνάπτω το αρχειο για να γινει πιο κατανοητό:
|