13-05-13, 01:49
|
 | Συντονιστής Όνομα: Σπύρος Τσιλιγιάννης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013, Ms-Office 2016, Ms-Office 365 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 22-11-2011 Περιοχή: Αθήνα
| |
Καλημέρα
Κατ' αρχήν φίλε Γιώργο καλό είναι να μην αλλάζουμε το περιεχόμενο των μηνυμάτων χωρίς λόγο.
Απλά αν θέλουμε να διευκρινίσουμε κάτι το οποίο δεν έχει γίνει κατανοητό το κάνουμε με άλλο μήνυμα όπως πολύ σωστά και έκανες παρακάτω και όχι με την επεξεργασία του αρχικού ερωτήματος που έχεις αλλάξει σχεδόν ολοκληρωτικά το περιεχόμενό του με την επεξεργασία που του έκανες. Το περιεχόμενο του 1ου ερωτήματος σήμερα δεν έχει καμία σχέση με το αρχικό.
Νομίζω με τα δικά μου γραφόμενα στο συνημμένο αν τροποποιήσεις ή συγχωνεύσεις κάποιους τύπους, με τις οδηγίες του Θανάση και αν δεις και την βοήθεια της Microsoft (F1) για τους τύπους Ημερομηνίας τότε πολύ εύκολα θα έχεις την λύση σου
Όσο για το % σε ολόκληρες περιοχές που πιθανόν να έχουμε χιλιάδες σειρές δεδομένων ο καλύτερος και γρηγορότερος τρόπος είναι στο φύλλο που ακολουθεί και το οποίο είχα φτιάξει πέρσι το καλοκαίρι αλλά δεν θυμάμαι αν το έχω ανεβάσει κάπου στο forum
Καλή συνέχεια!
|