Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-05-13, 09:04
ggatzos Ο χρήστης ggatzos δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Σπύρο καλή σου μέρα ,ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν επανέρχομαι με χαζές ερωτήσεις απλός είμαι άσχετος στο excel , και τα έχω δει όλα .Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά νομίζω πως δεν είναι όπως το είχα φανταστεί ,ή δεν έχω καταλάβει εγώ. Ίσως να μην έθεσα εγώ σωστά το θέμα γι’ αυτό επανέρχομαι με διευκρινίσεις .
Έχω μία μελλοντική ημερομηνία σε ένα κελί (Α1) μιας στήλης (Α) , (μιας και μου είπες ότι β ζητούμενο είναι το ίδιο με το γ ) , θέλω το εξής : Στο διπλανό κελί (B2) να έχω δυο ενδείξεις (στο ίδιο κελί στο Β2 και οι δυο ενδείξεις , πρώτα η μια και όταν έρθει η ώρα για την δεύτερη να φεύγει η πρώτη και να εμφανίζεται η δεύτερη) .

Οι 2 διαφορετικες ενδειξεις αφορουν τα εξης :

α) 3 μηνες πριν φτασουμε στην ημερομηνια (δηλαδη να ξεκιναει η ειδοποίηση να φαίνεται 3 μηνες πριν φτασουμε στην ημερομηνια, εως την ημερομηνια που εχουμε στο καλι μας .Να φαινεται δηλαδη συνέχεια για 3 μηνες πριν)

β)Οταν φτασουμε στην ημερομηνια εως Χ μηνες ή Χ χρόνια μετα απο αυτη (δηλαδη να ξεκιναει η ειδοποιηση να φαινεται απο την στιγμη που φτασαμε στην ημερομηνια, για Χ μηνες ή Χ χρόνια .Να φαινεται δηλαδη συνεχεια για Χ μηνες ή Χ χρόνια μετα)

Θα ηθελα αν ειναι ευκολο και καποια απαντηση για αυτα :

1.Πως μπορω να εφαρμόσω τυπους ,συναρτήσεις κ.α. , ταυτόχρονα σε ολα τα κελια μιας στήλης και οχι σε ενα ενα κελι ;

2.Εχωντας μια στηλη οπου στα κελια της υπαρχουν τιμες ,πως θα μπορουσα οτι ωρα θελω ευκολα να εφαρμοζω μια εκπτωση επι τις % ταυτόχρονα σε ολες τις τιμες (δηλαδη σε ολα τα κελια μαζι)

3.Πληροφοριακα θα ηθελα να μαθω το excel απο που "βλεπει" ημερομηνια , ετσι ωτσε επεμβενοντας και αλαζωντας την να μπορω να τσεκαρω αυτα που εφτιξα αν ισχυουν ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ …