10-05-13, 23:24
|
| Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 09-05-2013
| |
Eιδοποίηση - υπενθύμιση στο Εxcel
Καλη σας μερα ...
Έχω μία μελλοντική ημερομηνία σε ένα κελί (Α1) μιας στήλης (Α) , θέλω το εξής : Στο διπλανό κελί (B2) να έχω δυο ενδείξεις (στο ίδιο κελί στο Β2 και οι δυο ενδείξεις , πρώτα η μια και όταν έρθει η ώρα για την δεύτερη να φεύγει η πρώτη και να εμφανίζεται η δεύτερη) .
Οι 2 διαφορετικες ενδειξεις αφορουν τα εξης :
α) 3 μηνες πριν φτασουμε στην ημερομηνια (δηλαδη να ξεκιναει η ειδοποίηση να φαίνεται 3 μηνες πριν φτασουμε στην ημερομηνια, εως την ημερομηνια που εχουμε στο καλι μας .Να φαινεται δηλαδη συνέχεια για 3 μηνες πριν)
β)Οταν φτασουμε στην ημερομηνια εως Χ μηνες ή Χ χρόνια μετα απο αυτη (δηλαδη να ξεκιναει η ειδοποιηση να φαινεται απο την στιγμη που φτασαμε στην ημερομηνια, εως Χ μηνες ή Χ χρόνια .Να φαινεται δηλαδη συνεχεια για Χ μηνες ή Χ χρόνια μετα)
Θα ηθελα αν ειναι ευκολο και καποια απαντηση για αυτα :
1.Πως μπορω να εφαρμόσω τυπους ,συναρτήσεις κ.α. , ταυτόχρονα σε ολα τα κελια μιας στήλης και οχι σε ενα ενα κελι ;
2.Εχωντας μια στηλη οπου στα κελια της υπαρχουν τιμες ,πως θα μπορουσα οτι ωρα θελω ευκολα να εφαρμοζω μια εκπτωση επι τις % ταυτόχρονα σε ολες τις τιμες (δηλαδη σε ολα τα κελια μαζι)
3.Πληροφοριακα θα ηθελα να μαθω το excel απο που "βλεπει" ημερομηνια , ετσι ωτσε επεμβενοντας και αλαζωντας την να μπορω να τσεκαρω αυτα που εφτιξα αν ισχυουν ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ …
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ggatzos : 12-05-13 στις 09:10.
|