Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-04-12, 11:20
Lefteris
Guest

Προεπιλογή

Αυτή είναι η απάντησή μου, στον Φίλο Σπύρο, στο Post#8 και είναι σωστή.

.
Παράθεση:
..Η δουλειά σου, σαν αποτέλεσμα(δεν έχω γνώσεις να το κρίνω τεχνικά, δηλαδή, αν θα μπορούσε να γίνει με άλλον τρόπο, κλπ, κλπ),απαντάει ακριβώς, σε αυτό που αρχικά ρώτησα.

..Βλέποντας την απάντηση του Γιώργου, που ουσιαστικά είναι ίδια με αυτή του Τάσου στο post#2,

Παράθεση:
...Με την ίδια μέθοδο (με κάποιες μικροαλλαγές στον κώδικα) μπορείς να ανοίξεις το βιβλίο που περιέχει το μορφοποιημένο φύλλο μιας ημέρας και να το αντιγράψεις όσες φορές χρειαστεί.
..είναι κάτι που είναι πολύ ενδιαφέρον, κάτι που είχα πεί και στο Post μου #6.

Παράθεση:
...από μήνα σε μήνα η μορφοποίηση των φύλλων μου, είναι ίδια. Δηλαδή, υπάρχει έτοιμο βιβλίο(που χρησιμοποιείται σαν πρότυπο) και κάθε μήνα πρέπει να του αλλάζω το όνομα των φύλλων, δίνοντάς τους το όνομα της κάθε ημέρας, γιά να επικοινωνούνε, με το κεντρικό φύλλο, που βάσει της ημερομηνίας, παίρνω διάφορα στοιχεία.

Άρα, ΔΕν χρειάζομαι δημιουργία κενών φύλλων, αλλά Μετανομασία των υπάρχοντων, ανάλογα με τον μήνα και το έτος που επιλέγω στο κεντρικό φύλλο(Π.χ, στο Α1)
Στην περίπτωσή μας λοιπόν, έχουμε το ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ, που είναι αμετάβλητο και ένα φύλλο που περιέχει πολλά δεδομένα με συναρτήσεις, μορφοποιήσεις, και πολλά δεδομένα.και είναι ΙΔΙΟ γιά όλλες τις μέρες του μήνα.

Αυτό το φύλλο, λοιπόν είναι εκείνο που πρέπει να αντιγραφεί όσες φορές του ορίσουμε απο το Φύλλο, ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τα φύλλα που δημιουργούνται να παίρνουν την ονομασία των ημερών, που έχουμε επιλέξει.

Μήπως εδώ που φτάσαμε,ελπίζω, χωρίς να κάνω κατάχρηση του χρόνου και του κόπου σας, μπορούμε να κάνουμε και αυτό;;
Απάντηση με παράθεση