07-04-12, 10:20
|
| |
Καλημέρα σε όλους.
Τάσο μου, αλήθεια δεν καταλαβαίνω(και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πώ), τίποτα.
Το αρχείο ανοίγει και στο σημειωματάριο, βλέπω τον κώδικα. Οκ! Μετά τι κάνω;
Επίσης με την διόρθωση που έκανες στο μήνυμά σου, κατάλαβα, πως έτσι όπως σας το παρουσίασα, το θέμα, σας παιδεύω, χωρίς αντίκρυσμα.
Από μήνα σε μήνα η μορφοποίηση των φύλλων μου, είναι ίδια. Δηλαδή, υπάρχει έτοιμο βιβλίο(που χρησιμοποιείται σαν πρότυπο) και κάθε μήνα πρέπει να του αλλάζω το όνομα των φύλλων, δίνοντάς τους το όνομα της κάθε ημέρας, γιά να επικοινωνούνε, με το κεντρικό φύλλο, που βάσει της ημερομηνίας, παίρνω διάφορα στοιχεία.
Άρα, ΔΕν χρειάζομαι δημιουργία κενών φύλλων, αλλά Μετανομασία των υπάρχοντων, ανάλογα με τον μήνα και το έτος που επιλέγω στο κεντρικό φύλλο(Π.χ, στο Α1)
Σπύρο, δεν ξέρω μήπως φταίει ο υπολογιστής μου, αλλά ξεκινώντας, αργεί πολύ να ανοίξει και μετά, γιά αρχή, παρατηρώ αυτα.
Δεν καταλαβαίνω πω΄ς επιλέγω ποια(ΚΕΛΙΆ) θέλω και ποια δεν θέλω
Πατώντας το Create sheet(Tα βελάκια με αλλαγή χρονιάς, δεν μου δουλεύουν-Επιμένω), εμφανίζεται αυτό το μήνυμα. ActiveSheet.Name = cell.Value
Μετά,, έχει δημιουργήσει, ένα φύλλο…
Και βέβαια να πώ, πως σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να κλέψω πολύτιμο δημιουργικό χρόνο, από κανέναν σας, προσπαθώντας να βοηθήσετε.
Γιά όποιον έχει χρόνο και θέλει να ασχοληθεί.
Άλλωστε θέμα βελτίωσης είναι.
|