| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους, στο αρχείο που σας παραθέτω, θα ήθελα την βοηθειά σας στο εξής πρόβλημα.Θέλω το σύνολο των ωρών στην στήλη B.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, Μάκης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη misirlis : 22-03-12 στις 14:57. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Μάκη! Το αποτέλεσμα της SUM() του παραδείγματος σου είναι σωστό και μπορείς κάλλιστα να το επεξεργαστείς περαιτέρω αν χρειαστεί! Η μορφή που χρησιμοποιείς στο κελί που περιέχει την SUM() είναι: ω:λλ;δδ που σημαίνει ότι θα σου εμφανίσει μόνο τις ώρες δηλαδή μόνο το δεκαδικό κομμάτι από τον αριθμό (18,73125) που προκύπτει από τον υπολογισμό.
Καλή συνέχεια! Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Τάσο ευχαριστώ πολύ.
|
|
|
|
Καλημέρα σας εγώ θα έλεγα ότι μου φαίνεται λίγο εξωπραγματικό το να θέλει να προσθέσει κάποιος χρονικές στιγμές και όχι χρόνο. Επειδή φαντάζομαι ότι οι τιμές στη στήλη Β του παραδείγματος είναι αποτέλεσμα κάποιας άλλης πράξης δηλαδή ποσότητα χρόνου και όχι χρονικές στιγμές, θα έλεγα ότι ολόκληρη η στήλη Β πρέπει να μορφοποιηθεί σαν [ω]:λλ. Αν δούμε το κελί Β100 σαν ποσότητα χρόνου δεν είναι 7:45 που δείχνει αλλά 31:45. Το 7:45 είναι η χρονική στιγμή 1/1/1900 7:45:00 πμ Παρομοίως τα Β22 και Β25 είναι 31:33 και 38:05 αντί των 7:33 και 14:05 αντίστοιχα. Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ Θανάση για την απάντηση.
|
![]() |
| Ετικέτες |
| μορφοποίηση, ώρες |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Προγραμμα ωρών | harristopaloglou | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-02-17 17:49 |
| [Excel07] Αθροισμα ωρων | pnemtsa | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-11-16 17:05 |
| [Συναρτήσεις] Υπολογισμός ωρών | prittpritt | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 29 | 27-04-16 09:43 |
| [Excel07] Υπολογισμός ωρών | prittpritt | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 15-10-14 09:57 |
| [Γενικά] Πρόσθεση ωρών | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-03-12 19:11 |
Η ώρα είναι 05:18.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο