![]() |
Άθροισμα ωρών 1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα σε όλους, στο αρχείο που σας παραθέτω, θα ήθελα την βοηθειά σας στο εξής πρόβλημα.Θέλω το σύνολο των ωρών στην στήλη B.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, Μάκης |
Καλησπέρα Μάκη! Το αποτέλεσμα της SUM() του παραδείγματος σου είναι σωστό και μπορείς κάλλιστα να το επεξεργαστείς περαιτέρω αν χρειαστεί! Η μορφή που χρησιμοποιείς στο κελί που περιέχει την SUM() είναι: ω:λλ;δδ που σημαίνει ότι θα σου εμφανίσει μόνο τις ώρες δηλαδή μόνο το δεκαδικό κομμάτι από τον αριθμό (18,73125) που προκύπτει από τον υπολογισμό.
Καλή συνέχεια! Φιλικά Τάσος |
Τάσο ευχαριστώ πολύ. |
Προσοχή !!! Καλημέρα σας εγώ θα έλεγα ότι μου φαίνεται λίγο εξωπραγματικό το να θέλει να προσθέσει κάποιος χρονικές στιγμές και όχι χρόνο. Επειδή φαντάζομαι ότι οι τιμές στη στήλη Β του παραδείγματος είναι αποτέλεσμα κάποιας άλλης πράξης δηλαδή ποσότητα χρόνου και όχι χρονικές στιγμές, θα έλεγα ότι ολόκληρη η στήλη Β πρέπει να μορφοποιηθεί σαν [ω]:λλ. Αν δούμε το κελί Β100 σαν ποσότητα χρόνου δεν είναι 7:45 που δείχνει αλλά 31:45. Το 7:45 είναι η χρονική στιγμή 1/1/1900 7:45:00 πμ Παρομοίως τα Β22 και Β25 είναι 31:33 και 38:05 αντί των 7:33 και 14:05 αντίστοιχα. Θανάσης |
Ευχαριστώ Θανάση για την απάντηση. |
| Η ώρα είναι 06:22. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.