| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
καλησπερα και συγχαρητηρια για το καταπληκτικο site!! προσπαθω να φτιαξω ενα configurator οπου θα επιλεγεις προιοντα (οπως στα sites των μεγαλων καταστηματων η/υ ) ,και στη συνεχεια οτι εχεις επιλεξει θα βγαινει σε μια φορμα για να την δωσεις στον πελατη το προβλημα μου αν και χειριζομαι αρκετα καλα το excel ειναι οτι δεν εχω φαντασια να φτιαξω κατι καλο και το σημαντικοτερο οτι τα προιοντα που θα επιλεγονται ( δεν αφορα η/υ απλα ετσι το ανεφερα) δεν εχουν τις ιδιες στηλες και δε μπορω απλα να φτιαξω μια σειρα απο αναδυομενα παραθυρα απο λιστες θα ηθελα κατι πιο δυναμικο (πχ καποια προιοντα εχουν δυο γραμμες χαρακτηριστικων καποια εχουν τρεις γραμμες) οποτε με καθε επιλογη το ενα θα προστιθεται κατω απο το αλλο |
|
| |||
| |||
|
Γεια σου Γιώργο και καλωσόρισες στο φόρουμ Επειδή αυτο που ζητάς είναι λίγο εξειδικευμένο γιατί δεν απευθύνεσαι στο Ms-Office Development Team σιγουρα θα σου προτείνουν κάτι καλό.
__________________ Φιλικά ![]() Χρήστος ___________________________ Αυτά που δεν ξέρεις φτιάχνουν μία βιβλιοθήκη που καθένας μας θα ήταν υπερήφανος να έχει. Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,η άγνοια σίγουρα δεν μπορεί να τα λύσει. |
|
| |||
| |||
|
ευχαριστω πολυ δεν θελω κατι επαγγελματικο απλα δε μπορω να φανταστω πως μπορει να γινει... να προσθετεις προιοντα και να μπαινουν το ενα κατω απο το αλλο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giorgiokatr : 15-02-11 στις 18:09. |
|
|
|
Φίλε Γιώργο, καλωσόρισες και από μένα στην παρέα και ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Δες το συνημμένο που νομίζω θα σε βοηθήσει αν κατάλαβα το ζητούμενο. Μιας και όπως είπες το δουλεύεις το Excel θέλω να ελπίζω ότι θα καταλάβεις την προσέγγιση που προτείνω. Θα περιμένω να διαβάσω την απάντησή σου για το αν σε βοήθησε αλλά και για το τι τελικά έκανες. Τα λέμε. Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
το προβλημα μου ειναι στην περιπτωση που πχ το Product_01 εχει 2 γραμμες χαρακτηριστικων ή έχει 6 στηλες αντι για 5 ετσι οταν το επιλεξω στη φορμα να δημιουργειται αυτοματα επιπλεον χωρος....αντι μονο για τη μια γραμμη η στηλη που υπαρχει τωρα... κατι σαν αυτο που αλλαζουν ολα αναλογα με την επιλογη! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giorgiokatr : 16-02-11 στις 19:35. |
|
| |
| Παράθεση:
![]() Ανεβάζεις συνημμένο από άλλο θέμα και μιλάς για 6 στήλες αντί για 5 (που εγώ θεώρησα σαν τον μέγιστο αριθμό λεπτομερειών για κάθε προϊόν) δεν είναι καθόλου σαφές αυτό που ζητάς. ![]() Αν πράγματι θέλεις βοήθεια σε παρακαλώ να ανεβάσεις ένα παράδειγμα όπου να εξηγείς αναλυτικά: 1) ποια είναι τα δεδομένα σου 2) τι θα κάνει ο χρήστης και 3) ποιο είναι το αναμενόμενο αποτέλεσμα. |
|
| |||
| |||
|
εχεις δικιο... αφαιρεσα το συν/νο και θα φτιαξω κατι για να γινει κατανοητο αυτο που θελω! οπως και να χει ευχαριστω!! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 16:02.

Υβριδικός τρόπος