| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλη την παρέα του forum. Επιστρέφω με ένα ερώτημα που του έχω δώσει λύση μέσα από την μορφοποίηση υπό όρους αλλά αργεί πολύ, και ελπίζω πως με την χρήση κώδικα θα μου λύσει το νέο πρόβλημα που μου προέκυψε ![]() Έχω στήλες στις οποίες περνάω τα ημερομίσθια εργατών στις αντίστοιχες ημερομηνίες. Επιθυμώ λοιπόν τα Σ/Κ να μου τα χρωματίζει αυτόματα και να μην μου επιτρέπει να γράψω στις ημερομηνίες του επόμενου μήνα.... Και επειδή ούτε εγώ καταλαβαίνω ποια είναι τα ερωτήματα μου, ανεβάζω ένα συνημμένο με όλες τις λεπτομέρειες.Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Μάρω |
|
| ||||
| ||||
|
Μάρω καλησπέρα! Μη γεμίζεις άσκοπα το φύλλο με μορφοποιήσεις που αυξάνουν το μέγεθος του αρχείου χωρίς λόγο! ![]() Να μορφοποιείς πάντα μόνο την περιοχή όπου πρόκειται να εργαστείς. Έτσι, το αρχείο σου θα ανοίγει και θα αποθηκεύεται πολύ γρηγορότερα. Δες το συνημμένο παράδειγμα παρακάτω. Δε χρειάζεται VBA. Μελέτησε τους τύπους, καθώς και τις μορφοποιήσεις του. Αν έχεις κάποια απορία...εδώ είμαστε! Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 19-10-10 στις 17:44. |
|
| |||
| |||
|
Να ΄σαι καλά βρε Τάσο μου, ξέρεις πάντα πως να με βγάζεις από την δύσκολη Θα το επεξεργαστώ και εύχομαι να μην μου προκύψουν καινούριες ερωτήσεις .Την καλημέρα μου, Μάρω |
|
| |||
| |||
|
Το αποτέλεσμα........... μετά τις υποδείξεις σου μειώθηκε το αρχείο μου κατά 10.000kb περίπου. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Φιλικά, Μάρω |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Βοήθεια με μορφοποίηση κέρδους σε σχέση με την αγορά. | angalt82 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 10-11-14 06:24 |
| [Μορφοποίηση] Αυτοματη μορφοποίηση ύψους merged κελιών | Niha | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-07-12 20:16 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποιηση κελιών | petberoia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-05-12 04:39 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση κελιών από CSV αρχείο | φωτης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-09-11 23:11 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση κελιών Excel | Tasos | Excel - Tips & Tricks | 0 | 24-08-10 19:46 |
Η ώρα είναι 11:44.

ανεβάζω ένα συνημμένο με όλες τις λεπτομέρειες.

.
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο