| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας και παλι χρειαζομαι λιγο βοηθεια Θελω μια μακροεντολη να εκτελειτε αυτοματα εαν ενα αρχειο υπαρχει ! πιο αναλητικα θελω αν το αρχειο test.xls υπαρχει σε καποια συγκεκριμενη περιοχη (c:\test.xls) να εκτελειτε αυτοματα μια μακροεντολη που να το ανοιγει να αντιγραφει καποια δεδομενα και μετα να το διαγραφει αυτοματα! η απορια μου ειναι πως θα γινεται αυτοματα αυτη η μακροεντολη !δηλαδη με το που δημιουργηται το αρχειο test.xls να εκτελειται η μακροεντολη χωρις να ειμαι καν εγω μπροστα στο pc .. Ευχαριστω Πολυ ! Γιαννης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Εκτέλεση μακροεντολής για άνοιγμα φόρμας | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 03-04-15 22:54 |
| [VBA] Συντομότερος χρόνος εκτέλεσης μακροεντολής | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-12-14 18:55 |
| [ Συναρτήσεις ] ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΑΚΡΟΕΝΤΟΛΗΣ | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-08-14 17:09 |
| [ Συναρτήσεις ] Δημιουργία μακροεντολής για εκτέλεση εντολής | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-09-13 20:05 |
| Μετατροπή Μακροεντολής σε VB | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 07-12-09 20:45 |
Η ώρα είναι 14:35.

Υβριδικός τρόπος