| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στο forum, είναι εντυπωσιακό αλλά αν έχεις μια απορία και κάνεις μια μικρή αναζήτηση σε προηγούμενα ερωτήματα διαπιστώνεις ότι λίγο πολύ στο παρελθόν έχει απαντηθεί. Το forum δίνει απαντήσεις καθώς και ιδέες για να απλουστεύσουμε τη δουλειά μας. Μπράβο λοιπόν σε όλους.. Ωστόσο έχω ένα θέμα που μάλλον η λύση του είναι γρηγορότερη από την αναζήτηση. Στο συνημμένο αρχείο θέλω στο φύλλο "φόρμα" μόλις βάζω μια ημερομηνία, στο πρώτο φύλλο "αναφορά" να ξεκινάει ο τύπος στα γαλάζια κελιά από τον αριθμό που αντιστοιχεί στην ορισμένη ημερομηνία στη πάνω σειρά. π.χ. 5/8 να ξεκινάει στο κοκκινισμένο κελί. 2ο Δε ξέρω κατά πόσο είναι δύσκολο, αλλά υπάρχει τρόπος με μακροεντολή και το πάτημα εικονιδίου στο excel να ξεκινάνε οι υπολογισμοί των τύπων; Το τρόπο για την απενεργοποίηση του αυτόματου υπολογισμού τον γνωρίζω. Επίσης με πάτημα άλλου πλήκτρου να καθαρίζουν ορισμένα πεδία (κελιά). Φαντάζομαι για κάποιον χρήστη της VBA θα είναι εύκολο οπότε περιμένω άμεση απάντηση!! ![]() Ευχαριστώ και είμαι στη διάθεση του forum. Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αντιστοίχιση επιλογης συνθ. πλαισιου με κειμενο αλλου πινακα | iliast | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 13-02-16 18:25 |
| [ Ερωτήματα ] Αντιστοίχιση πεδίων και τσεκάρισμα | docker | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 16-10-15 20:47 |
| [Excel07] Αντιστοίχιση ημερομηνιών με ημέρες | Celicamomo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 09-01-12 00:02 |
| [Συναρτήσεις] Αντιστοίχιση περιγραφής με κωδικό. | gr8styl | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-07-11 21:27 |
Η ώρα είναι 23:04.

Θεματικός Τρόπος