| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους, ας υποθέσουμε ότι έχουμε μια στήλη στην οποία οι τιμές των κελιών κατεβαίνοντας μεταβάλλονται. Έχω δώσει εντολή μετά από συγκεκριμένη τιμή να σταματάει η διαδικασία. Θέλω στο κάτω μέρος του πίνακα της στήλης να μου εμφανίζεται η τελευταία τιμή, είτε αυτή έχει εμφανιστεί στη 2η γραμμή είτε στη 50η. Υπάρχει κάποιος τύπος ή τρόπος να γίνει αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων George |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Εμφάνιση κελιών που πληρούν προϋποθέσεις | comsup | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-04-13 17:02 |
| [Συναρτήσεις] Εύρεση τελευταίου μη κενού κελιού σε στήλη | vasi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-01-13 23:38 |
| [Συναρτήσεις] Συχνότερη τιμή με προϋποθέσεις | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 07-05-12 10:34 |
| Αφαίρεση τελευταίου χαρακτήρα | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 12-05-10 12:59 |
| [Μορφοποίηση] Εμφάνιση αριθμού σε χιλιάδες ή εκατομμύρια | Nick | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 12-12-09 12:36 |
Η ώρα είναι 18:50.

Θεματικός Τρόπος