| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος τύπος που να ελέγχει αν η μια στήλη ή τμήμα στήλης είναι ταξινομημένη από το Α προς το Ω και να μου επιστρέφει True/False. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Στράτος |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Στράτο και καλωσόρισες στην παρέα μας! Έστω ότι τα δεδομένα της στήλης που πρόκειται να ελεγχτούν βρίσκονται στην περιοχή A2:1002. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον παρακάτω τύπο πίνακα (Array, κλείνει με CTRL+SHIFT+RETURN, χωρίς τα άγκιστρα)" {=SUM(N(A3:A1002 < A2:A1001))=N(A1002="")} Ελπίζω να βοήθησα Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους! Τάσο σε ευχαριστώ για την συνάρτηση σου μου δουλεύει μια χαρά! Να είσαι καλά. Θα επανέλθω σύντομα με νέο θέμα. Φιλικά Στράτος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Αναζήτηση ημερομηνίας σε στήλη | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-06-15 06:53 |
| [Excel07] Εύρεση αριθμού απο στήλη | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 15-10-13 06:25 |
| [VBA] Καταχώρηση Φύλλων σε στήλη. | Ρούλα | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 13-09-13 18:59 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά σε στήλη | vasi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-09-12 11:15 |
| [Γενικά] Ενημέρωση σε στήλη | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 14-04-12 14:19 |
Η ώρα είναι 09:55.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο