| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους Έχω στο Excel κάποια ζευγάρια τιμών, όπου ο πρώτος αριθμός αναφέρεται στην γραμμή (ή στην οριζόντια απόσταση) και ο δεύτερος στην στήλη ( ή στην κάθετη απόσταση). Θέλω αυτοί οι αριθμοί να λειτουργούν ως συντεταγμένες στο Excel (ή και στο Word), να μου τυπώνει σε αυτές τις συντεταγμένες μικρούς κύκλους, με μαύρο γέμισμα. Δηλαδή για παράδειγμα αν το ζευγάρι των αριθμών είναι (5, 23), να πηγαίνει σε οριζόντια απόσταση 5 και σε κάθετη 23 και εκεί να σχηματίζει ένα μικρό κυκλάκι με μαύρο χρώμα. Φαντάζομαι ότι αυτό γίνεται μόνο με κώδικα. Ευχαριστώ πολύ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] γενικά για κώδικα,vba | jimis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-09-17 15:36 |
| Σφάλμα σε κώδικα | Dimitriss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-01-16 01:02 |
| [ Φόρμες ] SQL σε κωδικα | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 23-04-14 08:15 |
| Λάθος σε κώδικα | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-10-11 11:34 |
| Βοήθεια σε κώδικα... | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 06-02-11 20:11 |
Η ώρα είναι 07:59.

Θεματικός Τρόπος