| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας, παρατήρησα, ότι επιλύετε θέματα, των μελών, και είστε πολύ καταρτισμένοι, πάνω στα office. Γι' αυτό λοιπόν, κι εγώ πήρα το θάρρος, να απευθυνθώ, σε εσάς. Αντιμετωπίζω, ένα πρόβλημα, με το xcell, και δη δεν μου βγαίνουν οι συναρτήσεις index & match ή και η vlookup. Έχω δει άπειρα tutorial, έχω δοκιμάσει, τα πάντα. Συγκεκριμένα, έχω ένα αρχείο, με δεδομένα πυρκαγιών, σε μία στήλη έχω τους νομούς∙ αυτό που προσπαθώ να κάνω, είναι στην διπλανή στήλη, να περάσω, τις περιφέρειες. Την αντιστοίχιση, των δεδομένων, την έχω στο φύλλο 1. Κάθε βοήθεια, είναι αποδεκτή. Επίσης, δεν μπορώ να το ανεβάσω στο φορουμ, είναι 1,15ΜΒ. Υ.σ το office που χρησιμοποιώ, είναι του 2019. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Index & Match | dealer_xm | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 05-02-23 17:30 |
| [Συναρτήσεις] Index & Match | LEO | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 22-03-21 08:40 |
| [Συναρτήσεις] index/match | geirge | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-11-20 10:25 |
| [Συναρτήσεις] INDEX/MATCH | Ανδρέας Φερ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-10-20 19:30 |
| [Συναρτήσεις] INDEX MATCH LOOKUP | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-03-14 16:21 |
Η ώρα είναι 04:38.

Θεματικός Τρόπος