| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας. Πρώτο μου θέμα στο φόρουμ. Έχω ένα αρχείο με περίπου 15 στήλες και 300 γραμμές με όλα τα κελιά γεμάτα περιεχόμενο. Θέλω να κάνω την εξής μορφοποίηση: να προσθέσω τρεις κενές στήλες από δίπλα (πχ τις R,S,T) που θα κρατάω σημειώσεις για την κάθε γραμμή. Θέλω όμως όταν κρατήσω πχ σημείωση στο κελί R7 να μου χρωματίζεται αυτόματα όλη γραμμή 7 ώστε να βλέπω ότι εκεί υπάρχει σημείωση. Όταν βάζω σημείωση πχ στην S10 να χρωματίζεται με άλλο χρώμα η γραμμή 10. Έτσι όταν ανοίγω το αρχείο μου να καταλαβαίνω από το χρώμα ποιες γραμμές έχουν σημειώσεις και σε ποια στήλη αναφέρονται οι σημειώσεις. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Δημήτρη, Καλωσόρισες στο forum! Δοκίμασε το συνημμένο αρχείο αν σε καλύπτει. Ανάλογα σε ποια στήλη από τις R, S, T γράψεις τη σημείωση, οι 15 πρώτες στήλες θα πάρουν το αντίστοιχο χρώμα.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ, είμαι με κινητό τώρα, θα το δω το πρωί
|
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Αυτό ακριβώς θέλω φίλε μου, είσαι άψογος. Μπορείς να μου πεις πως να το κάνω στο δικό μου αρχείο? |
|
| ||||
| ||||
|
Θα πρέπει να ορίσεις τη μορφοποίηση υπό όρους στις αντίστοιχες περιοχές του αρχείου σου. Στο αρχείο μου, αν επιλέξεις ένα κελί στην περιοχή Α2:Ο301 και επιλέξεις Μορφοποίηση υπό όρους > Διαχείριση κανόνων, θα δεις πως υπάρχουν τρεις κανόνες για το κάθε χρώμα. Πατώντας Επεξεργασία κανόνα, θα δεις τον τύπο που χρωματίζει κάθε γραμμή. Ανάλογα την περιοχή στο αρχείο σου, θα πρέπει να θέσεις τον αντίστοιχο κανόνα. Αν δυσκολεύεσαι, μπορείς να ανεβάσεις το αρχείο σου χωρίς δεδομένα, ώστε να το τροποποιήσω.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Όπως και να χει σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση με βάση μέρος του περιεχομένου των υπό μορφοποίηση κελιών | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-01-22 14:36 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποιηση | ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 21-11-18 19:17 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση | marios82 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 31-01-17 12:19 |
| [Γενικά] Βοήθεια με μορφοποίηση κέρδους σε σχέση με την αγορά. | angalt82 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 10-11-14 06:24 |
| [Excel07] Μορφοποίηση κελιών με τη βοήθεια VBA | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 22-10-10 13:42 |
Η ώρα είναι 04:22.

Υβριδικός τρόπος