| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κάνω το εξής : Έχω ένα αρχείο excel στο cloud. Το έχω κάνει κοινή χρήση σε 4 ανθρώπους. Είμαι, ο μοναδικός που κάνει αλλαγές στο αρχείο & θα ήθελα κάθε φορά που θα κάνω μια αλλαγή, να ενημερώνονται αυτοί οι χρήστες. Προσπάθησα, να κάνω τη διαδικασία, μέσω του κλασικού OneDrive, από το menu των alerts, αλλά τα 4 άτομα δε λαμβάνουνε ειδοποίηση κάθε φορά που αλλάζω κάτι, αλλά κάθε φορά που κάνω μια οποιαδήποτε ενέργεια (άνοιγμα αρχείου, φίλτρο, αλλαγή κελιού κλπ). Καμία ιδέα, πως μπορεί να λειτουργήσει ορθά η διαδικασία των alerts...; Ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Access error: File already in use | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-12-21 16:31 |
| [ Active X Controls ] LOG FILE | exarhos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 19-02-20 16:16 |
| [Γενικά] Search File - Πρόβλημα | ggreg75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-10-17 15:21 |
| log file στην access | giorgos_ad | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 28-02-10 10:37 |
Η ώρα είναι 02:22.

Θεματικός Τρόπος