| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Χρήστο καλησπέρα, Όπως σου έχω πεί (πολλές φορές νομίζω) ευχαριστώ για την πολύ καλή λύση που μου έδωσες και ΝΑΙ πράγματι δουλεύει, Ομως πίστευα, ότι η συνέχεια θα ήταν απλή για μένα. Νόμιζα ότι με τις γνώσεις που έχω στο EXCEL (κυρίως με τις συναρτήσεις, γιατί από κώδικα 0 ) θα έλυνα το πρόβλημα μου. Έλεγα λοιπόν ότι σε συνδιασμό με την λύση που μου έδωσες τα πράγματα θα ήσαν απλά. Αλλά .... ???? Έτσι λοιπόν σου στέλνω ένα DEMO, όπου σου εξηγώ αναλύτικά το πρόβλημα. Δεν μπορώ να βάλω την σωστή έκταση στην στήλη Ε:Ε Παρακαλώ μια βοήθεια ακόμα. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Τάσο, Χρειάζεσαι έναν μοναδικό κωδικό για κάθε αγροτεμάχιο ώστε να φέρεις την έκτασή του στη στήλη Ε. Ο συνδυασμός ΑΦΜ και Α/Α αγροτεμαχίου και η χρήση INDEX-MATCH πιστεύω θα σε βοηθήσει στο ζητούμενό σου. Στο κελί Ε4 γράψε τον παρακάτω τύπο: Κώδικας: =INDEX(Φύλλο1!$K$3:$K$1000;MATCH(B4&C4;Φύλλο1!$C$3:$C$1000&Φύλλο1!$B$3:$B$1000;0)) Τέλος, τον σέρνεις και στα υπόλοιπα κελιά της Ε. Οι κόκκινοι αριθμοί είναι το εύρος του πελατολογίου σου, οπότε το διαμορφώνεις στο όριο που χρειάζεσαι.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Χρήστο καλήμερα, Θ α ήθελα να σε ενημερώσω ότι όλα λειτουργούν άψογα και σε ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] Τιμές από στήλη σε ένα κελί | pierta | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 19-02-21 07:12 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά σε στήλη | vasi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-09-12 11:15 |
| Εξαγωγή κειμένου από συμβολοσειρά (δεξιά) | Tasos | Κείμενο | 0 | 28-09-11 14:54 |
| Εξαγωγή κειμένου από συμβολοσειρά (αριστερά) | Tasos | Κείμενο | 0 | 28-09-11 07:53 |
Η ώρα είναι 04:43.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο