| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας. Σε δυο φόρμες, τροποποίησα την λειτουργία τους, αλλά συνάντησα λίγα εμπόδια ως προς την τελική υλοποίηση τους. Ο σκοπός τους είναι για τυχόν τροποποίηση στα ποσά του πίνακα, το φύλλο θα είναι κλειδωμένο για να μην σβηστούν καταλάθος οι συναρτήσεις το οποίο θα περιέχει, το καλύτερο σίγουρα θα ήταν να είναι να κλείδωνε και ξεκλείδωνε το φύλλο, αλλά το αρχείο θα το χειρίζονται διάφοροι χρήστες, και το λάθος δεν θα αργήσει να γίνει. Στην φόρμα με το combobox, συναντάω πρόβλημα, όταν προσπαθούσα να προσαρμόσω το format για να μου δείχνει την ημερομηνία και μετά όταν την επέλεγα. Αν μπορεί να γίνει κάτι περί αυτού??. (στο RowSource, έχω τύπο ονόματος) Στην φόρμα με την Listbox, αν γίνετε να μου εμφανίζει μόνο την περιοχή με τις ημερομηνίες, και οχι τυχόν άλλα δεδομένα στις από κάτω γραμμές.... Επίσης η μερομηνίες αν γίνετε να είναι η ίδιες όπως εμφανίζονται στα κελιά... Και τέλος, κατά την επιλογή διόρθωσης, εξαφανίζει την επιλογή μορφοποίησης κελιών Νομισματική το €, και το γυρίζει σε Αριθμός. Αν μπορούσε να παραμένει και να μην το κάνει αυτό. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Επιλογή μήνα μέσω Userform | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 13-09-15 12:12 |
| [VBA] Ενημέρωση εγγραφών μέσω userform | gourji | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 14-04-14 00:35 |
| [VBA] Εισαγωγή δεδομένων με UserForm | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-12-10 21:19 |
Η ώρα είναι 20:39.

Θεματικός Τρόπος